CO ZA BREDNIE. (2) Na prawdę czytam te wszystkie wypowiedzi i nie dowierzam,ciekawe kto wypisuje... Małgosia Marta - opinia (1) Chodziłam do Filipa kilka lat( chyba 6-7, ale z przerwami). Efekt?- różnie to... Marta Warto czekać (1) Kilkakrotnie korzystałam z usług salonu , zawsze wychodziłam zadowolona tak... klientka
zadowolona (1) Stałym kilenetm Filipa jest mój chłopak i znajomy.. przy którejś kolejnej... Karola Polecam (1) Byłam, po dłuższej nieobecności. Świetna fryzura. Poczułam wiosnę. Dziękuję... Ewa Absolutnie nie! chyba ze nie szkoda Wam wlosow (1) Jak poszlam do Filipa pierwszy raz to bylam bardzo zadowolona, jednak... Klientka Trudno powiedzieć (1) Pierwszy raz jak poszłam myślałam , ze znalazłam w końcu swój salon.... mika Nie polecam (1) W salonie byłam kilkakrotnie . Czas na strzyżenie bardzo długi. Kiedyś... olka Polecam (1) Zakład poleciła mi koleżanka,która bywała juz w poprzedniej lokalozacji.... ewa nowak rozczarowana (1) Salon ten polecila mi kolezanka, poszlam pierwszy raz i ostatni. Weszlam... Klientka nie polecam (1) Po godzinie czekania zostałam ostrzyżona, ale niestety niezbyt ciekawie.... klientka nie idżcie tam (1) Sam salon sprawił na mnie dobre ważenie. Poinformowano mnie że cena... zlymen