Fryzjerstwo

Fryzjerzy

Gdańsk, al. gen. Charlesa de Gaulle 16

rewelacja! (1) jestem naprawdę zadowolona. korzystam z usług od wielu lat. kiedyś próbowałam... Rivwian Bardzo polecam !! (1) Już od dawna korzystam z salonu Pana Andrzeja. Miałem okazję być strzyżony... Krzychu POLECAM - pełen profesjonalizm (1) Z usług Andrzeja korzystam od 2008 roku, kiedy to czesał mnie pierwszy raz na... Magda
Nie polecam (1) Nie przyjemny facet, wygórowane ceny, jakość do bani. Omijać z daleka. ja farbowanie, strzyzenie (1) No powiem, ze ceny tam sa dramatyczne:( Za farbe ze strzyzeniem 300 zl to... szok POLECAM - uratowali moje włosy (1) Po masakrze, która zrobił mi mój poprzedni fryzjer P. Andrzej i Jego team... K Dobra jakość ... jest w cenie. (1) Byłam drugi raz i będę chodziła regularnie. Sporo koleżanek chodzi, chodziło... Agnieszka woda sodowa... (5) Mam podobne wrażenia jak większość klientek p. Andrzeja. Korzystałam z jego... zawiedziona Nie polecam (1) Niestety muszę również przychylić się do złych opini. Korzystałam z usług P.... Adrianna Super salon ;) (1) Byłam kilkakrotnie klientką Pana Andrzeja i jego "ekipy" :) Za każdym razem... Marta STANOWCZO ODRADZAM !!!!!!!!!!!!!!!! (1) umówiłam się do p. Andrzeja i w związku z tym czekałam na swój termin ponad... k. polecę każdemu (2) ... za profesjonalizm, podejście do klienta i miłą atmosferę. Pierwszy raz... Joanna Spotkala mnia tragedia (2) Bylam stala kientka do czasu tej wizyt-tragiczne kolory, siano do teraz. P.... kupa siana mialam pol dnia zly humor (2) Zapisalam sie na czesanie slubne na ponad 3 mies przed slubem. Umawialam sie... panna mloda Odradzam (1) Korzystałam z usług fryzjerskich Pana Andrzeja Jodełki kilkakrotnie. Po... Była klientka Odradzam (1) Miałam podobne doświadczenie co inne panie. Zapisałam się do właściciela a... Violetta kiepsko i drogo (1) Zapisalam sie do wlasciciela - p. Andrzeja. Ale nie mial dla mnie czasu, bo... afano