Polecam Piotra (1) :) kreatywny, sympatyczny - jestem bardzo zadowolona, najczęściej przychodzę... Marta polecam!!!! (1) Polecam Panią Małgosie. Dobre ścięcie to takie jak wstajesz rano używasz... kk Jestem na nie (3) Ja osobiście nie polecam. Byłam w tym salonie tylko raz chciałam pofarbować i... Natalia
nieudana wizyta (1) pierwsza wizyta była super: po strzyżeniu włosy układały mi się same przez 2... Magdalena Polecam (1) Mila obsluga, sympatyczne dziewczyny i napewno jeszcze tam wroce ☺☺ Bożena Pani Magda! (1) bardzo zadowolona jestem z Pani Magdy strzyzenia. Wlosy swoetnie sie ukladaja... stala klientka Zadowolona klientka (1) Jestem klientką Pani Patrycji od wielu lat. Pierwszy raz był wielki strach.... Zadowolona klientka Fatalne strzyżenie meskie (1) Chodzilem pare razy na strzyżenie męskie. Za każdym razem efekt kiepski.... Kuba Super Fryzjer (1) Najlepsze fryzury i najlepsze strzyżenie, od lat nie miałam tak dobrze... Romana Świetny (1) Pani Patrycja jest genialna fryzjerka;) odznacza się nie tylko... Karolina Polecam!!!! (2) W końcu uzyskałam kolor o jaki mi chodziło, a wlosy po ścięciu układają się... Monika Niestety nie (1) Nie jestem zadowolona z usługi, Pani miała podciąć włosy dziecku z długości,... Monika Basia to prawdziwa specjalistka od pielęgnacji włosów (1) Basia działa z włosami cuda. Jestem bardzo pozytywnie zaszkoczona efektem... Justyna Mikulska Świetna usługa w wartej siebie cenie (1) Polecam każdą z Pań. Bez modnych cen z kosmosu, za to na najwyższym poziomie.... Agnieszka Polecam każdemu! (1) Pani Ania to profesjonalistka w swoim fachu. Pod względem umiejętności,... Agnieszka Super (1) Szczerze polecam. Pani Ania oraz Pan Michał bardzo dobrze strzygą Klient 3 x na TAK dla pani Claudii;) (1) W salonie Belleza była pierwszy raz z polecenia. Fachowy dobór fryzury,... K Bardzo dobry salon Fryzjerski (1) Moim zdaniem salon Fryzjerski Duet jest Bardzo Fajnym salonem chodzę tam od... Bardzo zadowlony Stały Klient Strasznie drogo (1) Zdecydowanie nieadekwatna cena w stosunku do miejsca i jakości Michał totalna metamorfoza (1) Zachecona pozytywnymi opiniami na trojmiescie postanowilam skorzystac z uslug... Natalia