Super! (1) Zdarzyło mi się kilka dni temu wpaść ot po drodze na cięcie. I śmiem... Paulina problem z umówieniem wizyty (1) Generalnie miejsce bez zastrzeżeń. Może ceny nieco wygórowane, ale biorąc... Joanna Profesjonalne podejście (1) Witam, Zgłosiłem się w nowym roku jako model do strzyżenia. Już w drodze do... Maciej
Ktos tu niezle naslodzil (2) Prawdabo tym salonie jest taka, ze trudno napisac dobra opinie wobec jakosci... Graza Świetny fryzjer. (1) Polecam gorąco Pana Krystiana.Chodzę do niego ja, mój mąż, dzieci i znajome... Wioletta Najlepszy! (1) Wszystkim tym, którzy szukają dobrego fryzjera w Gdańsku, lub po prostu chcą... Magda rozczarowanie (2) Byłam klientką salonu Beata kilka miesiecy temu gdy postanowiłam z koloru... Kasia Salon Natura (1) Super obsługa , pełna profeska, super wyposażony salon, mnóstwo zabiegów na... Monika koszt usługi (1) Czy można poprosić o wypowiedź na temat kosztów usługi golenie + strzyżenie? Babajaga Polecam (1) Polecam P. Iwonkę. Pełen profesjonalizm niskie ceny oraz przemiła atmosfera:)... Dominika Polecam (1) Skorzystałem jakiś czas temu dzięki poleceniu kolegi. Od tego czasu można... Andrzej Najlepszy salon (1) Bardzo profesjonalna praca. Cudowne blondy Dziękujemy Ani Asia Meh.. (1) jestem zadowolona z efektu uslug pani Ewy. Bardzo mila i wie co robi. Jedynie... Kamila Fryzura Sylwestrowa (1) Jestem bardzo zadowolona z uczesania, trzymało się ono całą noc i naprawdę... Karolina Super (1) Byłam w Gdańsku na urlopie , przypadkowo znalazłam się u Pana Wojtka w... Bozena Polecam (1) Korzystam z usług Pani Blanki i jest rewelacyjna. Fryzjerka z pasją. Potrafi... Katarzyna Opinia (1) Byłam,sprawdziłam i polecam. Jestem zauroczona panią Klaudia, fryzura i... Basia Strzyżenie + koloryzacja (1) Pan Wojtek to świetny fachowiec. Do tego salonu trafiłam z polecenia mojej... Natalia Fryzura nieprzypomina niczym fryzury ze zdjecia (1) U pani Izy bylam trzy razy na scinaniu i keratynowym rozswietlaniu wlosow.... Ewelina polecam (1) Mam bardzo dobre doświadczenie z tym salonem. Równiez z Panią z Ukrainy o... Mariusz