rewelacja (1) Dziś bylam w tym salonie trafiłam do prze -sympatycznej Pani z kręconymi... Asia Nie polecam (1) Do włascicieli i pracowikow. Proszę pamiętać, że to od klientow zależy Wasz... Ania Tragedia (1) Za pierwszym razem byłem zadowolony ,za drugim nawet szkoda słów ale coś... Michał Sylwester
Świetna fryzjerka (1) Polecam ten salon, bardzo fajnie pocieniowane włosy, do tego przesympatyczna... Magda Zadowolony Marcin (2) Profesjonalizm w cieciu i goleniu w każdym calu! Miła atmosfera a co... Marcin POLECAM!!! (2) Mistrz świata! Z moją sporej długości brodą wiecznie były problemy. Pan... markez Profesjonalna robota (2) Dobra robota. Nowy, profesjonalny sprzęt, sporo fajnych kosmetyków.... Brodacz Polecam!!! (2) Jestem bardzo zadowolony, Pan Andrzej zna się na rzeczy!! Zbychu Zadowolony klient (2) Skorzystałem z usługi berberskiej pierwszy raz, jestem zadowolony, fachowa... Krzychu Bardzo profesjonalna obsługa (1) Przyjemna obsługa, miło można spędzić czas i się zrelaksować :) polecam gorąco!! Anna Kolejna niezadowolona klientka (1) Zdecydowanie nie polecam . Miała by kolorystyka , jeden kolor , pokazałam... Klientka POLECAM (1) Idąc do salonu miałam pełno wątpliwości, bo mało który fryzjer potrafi... Angela Super (1) Obsługa, atmosfera, usługa - Polecam wszystkim Panią Magdę i Małgosię! Michał Justyna - najskuteczniejszy „terapeuta” (1) Mija juz 1 rok jak chodzę do Pani Justyny. Jestem tam regularnie, co 2... Jakub Odradzam (1) Jedyna osoba w tym salonie, która ma pojęcie o czesaniu włosów to Pan Paweł.... Dominika Polecam. (1) Jestem klienteką salonu od dłuższego czasu, mój chłodny blond długo się... Izabela Mega polecam Fryzjerkę i Kosmetyczkę! (1) W gabinecie panuje wesoła atmosfera, a pani fryzjerka i pani kosmetyczka są... aga Profesjonalne studio fryzjerskie (1) Mistrzostwo! Przyszłam po nieudanej koloryzacji włosów w innym salonie do... Natalia nie ma jasnego cennika.. (2) co bardzo mnie wkurza, niby robię to samo co mc temu z wlosami a cena np o 70... Elżbieta Daria najlepsza fryzjerka w 3mieście ! (2) Daria najlepsza fryzjerka w 3mieście ! MY