ODRADZAM (1) Kompletna porażka!! Ceny wysokie, a niestety jakość usług baaaardzo się... zażenowana Koloryzacja (1) Byłam niedawno u Pani Dagmary na koloryzacji i jestem bardzo zadowolona.... Małgorzata Polecam z całego serca (1) Salon rewelacyjny. Profesjonalnie miła atmosfera,sympatycznie, kawka ciacho... Magdalena
wspaniale (1) Niedawno skorzystałam z usług salonu po raz pierwszy. Żałuję że dopiero... Gosia MASAKRA !!!!! CENY Z KOSMOSU !!!! (2) Byłam w Salonie tydzień temu na zrobieniu odrostów- korona (pasemka nie na... Kobieta Stała klientka Porażka. Strata pieniędzy i włosów (2) Nie polecam. Poszłam podciąć włosy. Na długości miały zostać takie jak... Ann brak czasu dla stałego klienta (2) Z usług salonu fryzjerskiego w Tesco korzystam od ponad 10 lat. Polecam... Paweł bardzo miła obsługa i dobra jakosc (1) polecam klaudia Absoultnie uwielbiam od 12 lat :-), (1) nowy salon piękny ale przy umiejętnościach Magdy to tylko miły dodatek. Buziole. Gosia Polecam (1) Po 10 wizytach obiektywnie jestem zadowolony !!! Sprawnie , miło... zadowolony klient sama nie wiem (1) poszłam kierowana opinią koleżanek. efekt taki, że chyba już tam nie wrócę,... A. Pełen profesjonalizm (1) Polecam . Miła obsługa , domowa atmosfera ,strzyżenie 1 klasa . Wojtek Wspaniały! (1) Profesjonalizm,wiedza a do tego tak ciepła i serdeczna obsługa,że aż nie chce... Paula Zawiedziona Panna Mloda (1) Fryzura probna slubna u p. Pawła rozwaliła sie po 4 godzinach. Byla... Aga Najlepszy fryzjer w Trójmieście (a może i na świecie...) (2) Jestem klientką Pani Joanny od ponad roku i wiem, że już nigdy jej nie... Zuzanna Byłem i widziałem (1) Doskonałe miejsce i profesjonalna obsługa, Już dawno nikt nie zadbał tak o... Sebastian KOCHAM (1) Znam od paru lat. Cenię za pełen profesjonalizm, klasę, serducho i klimat.... Magda O. rewelacja (1) Po prostu rewelacja pod każdym względem. jestem pełna podziwu dla... marta Love Hair & Barber (1) Miejsce, do którego chce sie wracać, salon w którym wszystko ze sobą gra -... Agata NAJLEPSZY FRYZJER :) (1) Cała moja rodzina i znajomi od lat korzystają z usług tego zakładu. Pani Ania... Katarzyna