Szczerze polecam (1) Do pani Bogny trafiłam po ponad 16 latach ...wiele się zmieniło, ale... Joanna Prestiżowo (1) Miejsce z niepowtarzalnym klimatem. Profesjonalna obsługa i profesjonalne... Julia Fryzjer (2) skuszona wieloma pozytywnymi ocenami salonu -byłam na koloryzacji u Pani... Niezadowolony klient
Buraczany mistrz? (3) Nigdy nie spotkałam się z tak nieprofesjonalnym podejściem do klienta.... Anna Miejsce wyjątkowe! (1) Profesjonalizm i zawsze pogodny nastrój. Tak najkrócej moģę określić miejsce... Halina Pomylka (1) Na stronie int. strzyzenie maszynka 20 zł, Pani kasuje 30, bylem stalym... Kamil Super fryzjer (1) Znalazłem przez google ( http://www.gdansk-fryzjer.pl/ ) - okazało się, że... Maciej farbowanie długich włosów (1) Wybralam się bo mieszkam blisko, moja dotychczasowa fryzjerka z innego salonu... Ewa Polcam (1) Bardzo polecam!super podejście, bardzo cierpliwa, wesoła , fachowa!... Olga Polecam (1) Tak, z czystym sumieniem polecam ten salon. Chodzi moja żona, moje dziecko i... J. Pozytywnie (1) Strzyżenie męskie bez zarzutów, cena ok, a pani Aneta bardzo sympatyczna,... Klient Profesjonalny salon.Polecam. (1) Bardzo profesjonalny salon.Super obsługa.Robiłam Sombre z olaplex. Wyszło... Aneta POLECAM BARDZO SERDECZNIE! (2) Wczoraj miałam swoją pierwszą wizytę u Pani Basi i wiem, że na pewno nie... Katarzyna Cichocka Polecam to mało powiedziane... Pani Marzeno zyskała Pani stałą klientkę : ) (1) Na pierwszą wizytę w Salonie u Pani Marzeny wybrałam się pełna optymizmu : )... Gdynianka1986 Top1 na Rivierze (1) Gorąco polecam, jestem stałym bywalcem. Profesjnonalne podejscie do klienta,... Kamil Gdynianka poleca:) (1) Bardzo polecam Panią Monike:) pamięta dokładnie za każdym razem co robiłyśmy,... Sylwia Zadowolony (1) Jestem stałym klientem tego zakładu. Nigdy nie ma problemu z rezerwacją do... Maciej Gudyka Fryzjer męski godny polecenia (1) Byłem pierwszy raz u pana Adriana i wyszedłem z salonu zadowolony. Pan Adrian... Adam Pozostaje tylko czekać, aż włosy odrosną! :/ (1) Powidziałam jak nie chcę być obcięta i wyszłam z taką właśnie fryzurą! Przed... La donna mój facet się ze mnie śmieje (1) Wizyta we Wrzeszczu skończyła się katastrofą: miało być podcięcie 2, max.3cm-... Ewa