SALON IWONA (1) Profesjonalna i bardzo miła obsługa .Wysoki poziom usług . Ceny przystępne.... Zosia Damskie (1) Panie zawsze doradzą jaką fryzurę wybrać. Włosy są "przepuszyste", lśniące po... Justyna Polecam Pania Pauline (1) Bardzo polecam Pania Pauline. Przylatuje do Polski pare razy w roku, i... Dawid
Polecam Panią Paulinę (1) Przyznam szczerze, że przychodzę do salonu dla Pani Pauliny. Jako facet... Bartłomiej NAJLEPSZY FRYZJER (1) Pozdrawiam Pana Arrona. Super fryzjer. Profesjonalne podejście. Jestem bardzo... Monia Panie Pawle, pora zmienic ekipe (1) Do salonu Atelier Brzozowskie po raz pierwszy postanowilam sie wybrac, by... Rozalia najlepszy fryzjer w mieście (1) Bardzo miła obsługa Monika Super (1) Super pracownicy, przemiła obsługa. Po wizycie nie mogę przestać patrzeć w... Caroline Udane cięcie (1) Pan Arron szybko zauważył co trzeba zmienić w fryzurze z innego salonu.... Nieznajomy Super fryzjer (1) Chciałam polecić super fryzjera Arona . Młody chłopak ale bardzo... Kasia W końcu zadowolona z koloryzacji. (1) Polecam serdecznie salon oraz w moim przypadku także Panią Paulinę, Od... Paulina Gdańsk Pani Paulina!!! (1) 26 lat szukałem takiej profesjonalistki, robiącej cuda. Przesympatyczna,... Kloskowsky Fryzjer z empatią (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Mobilnego Fryzjera. Ogrom wiedzy w parze z... Kamila Zenada (1) Jedna pani pisze na telefonie, druga ma klienta. Łaskawie zostałem obsłużony... Kasjan Odradzam bardzo drogo !!!!! (1) Byłam w Salonie tydzień temu na zrobieniu odrostów- korona (pasemka nie na... Kobieta Polecam serdecznie ! (1) Bardzo miła obsługa, zjawiskowy design , no i przede wszystkim cena warta usług! Monika Salon godny polecenia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić salon Galeria Fryzur. Profesjonalizm i... Krzysiek ogólnie zadowolona :) (1) Trafiłam do salonu z tzw .biegu i nie było problemu Pani zaprosiła mnie za 15... Jula Profesjonalnie i zawsze z zaangażowaniem! (1) Chodzę do Salonu Branski już od kliku lat do Pana Damiana i jestem... Iza Najlepszy salon ! (1) Najlepszy salon w Trojmiescie! Chodze do Niego juz od 4 lat zawsze jestem... Weronika