SUPER POLECAM (1) Pani Grażynka to moja fryzjerka od lat, polecam gorąco bo jest świetna!... Kasia Salon magia. (1) Jestem bardzo zadowolona z usług pani Izy polecam wszystkim salon magia.Stała... nitka Jerzy P. (1) Witam, do Pana Mateusza trafiłem z polecenia i tak minęło kilka lat jak tu... Jerzy P.
Polecam (1) Dzisiejsza wizyta u pani Moniki jak zwykle pozytwyna. Czas spędzony w salonie... Monika Zadowolona (1) Od dawna korzystam z uslug tego dalonu, zmienił się personel, dziewczyny są... Magda KOMPLETNE NIEPOROZIMIENIE !!!! (1) Fryzjera poleciła mi koleżanka, czas oczekiwania na wizytę blisko dwa... Katarzyna Dawno nie byłam tak zadowolona (1) Zdecydowanie widać, że negatywne opinie na temat salonu są sprzed ok. 2 lat.... P. Innymi słowy- (1) W salonie wiecznie gwarnie, mam wrażenie, że pani stylistka była tak... studentka Zawiedziona (1) Byłam stałą klientką od kilku dobrych lat. Niestety, kilkakrotnie zdarzyły... Daria Cudnie z jednym minusem (1) Przepiękne wnętrze, profesjonalne fryzjerki i atmosfera panująca w salonie.... Daria Zdecydowanie polecam! (1) Bardzo przyjazna atmosfera, usługi na wysokim poziomie, a ceny przystępne.... A. Polecam (1) Do Pani Kasi wracałam kilkakrotnie i zostaję na stałe - przede wszystkim... Ma Zachwycona! (1) Jestem zachwycona kolorem, który wymyśliła dla mnie Pani Wioleta. Mogę śmiało... Gosia masakra (1) Nie polecam, fryzjerki robią co chcą. Włosy po scięciu nawet odorobine nie... Długowłosa zakład godny polecenia (1) gościłam już w wielu renomowanych salonach ale po raz pierwszy jestem... Anna P. Marzena (1) Pani Marzena poswiecila mnostwo czasu zeby osiagnac efekt o jaki mi chodzilo.... Marta rewelacja :) (1) chodzę od kilku lat i zawsze jestem bardzo zadowolona :) Sylwia Polecam (1) Dzis skorzystalem pierwszy raz wizyty. Wybor trafiony w 10 . Na pewno wroce... Tomasz kompletne niezrozumienie (1) Trafiłam przypadkiem. I żałuję. Sam salon ładnie urządzony, miła szefowa. Mam... anna Omijać szerokim łukiem (1) Zero profesjonalizmu, zero kompetencji, zero szacunku do klienta. Joanna