Mieszane uczucia (1) No ja nie do końca jestem zadowolona. Poszłam do salonu pokierowana... Aga Najlepszy fryzjer w trójmieście! (1) Wysoka jakość strzyżenia , super atmosfera , fryzjer godny uwagi :) Sławek Podziękowania :-) (2) Wczoraj byłam pierwszy raz u Pani Marleny i czuję, że moje włosy znalazły się... Justyna
Drogo i dobrze (1) Jak w tytule. Drogo... no ale dobrze. Jako facet oczekuję strzyżenia za 15... Tomo Super Fryzjer! (1) Piekny, nowy salon w Centrum Gdanska. Dziewczyny pracujace tam sa super. Obie... Maggie Polecam! (1) Jest MEGA! Pani Bogusia dba o wszystko, o najlepszą atmosferę zanim... Damian Pani Adrianna (1) Gorąco polecam panią Adrianne. Po wtorkowej wizycie wyszłam bardzo zadowolona... Martyna Paweł (1) Bardzo gorąco polecam usługi pana Damiana, widać że zna się na tym co robi... Paweł Pan Paweł. (1) Byłam w niedziele Przypadkowo w Salonie Roccialli. Trafiłam do Pana Pawła ,... Maja Super obsługa! wie co robi (1) Pani Roma i Pani Jola są świetne w swoim fachu, są u nich zawsze świetne... Piotr Zadowolona (1) Usługi na wysokim poziomie, ze świetnymi kosmetykami i obsługą. Dziewczyny... Magdalena Rewelacja! (1) Strzyge sie w Studiu Rituals regularnie od dłuższego czasu. Przemiła obsługa,... Paweł Perfecto (1) Zawsze wychodzę od was zadowolony, dzisiaj P. Wioletta przeszła samą siebie !... Mateusz Profeska! (1) Polecam w 100%! super salon! Pani (blondynka) pełen profesjonalizm na pewno... Endriu Fatalne podejście personelu!!! (1) Niestety bardzo nie lubię tego robić ale muszę wystawić negatywa. Po... Malwina polecam (1) Polecam!!! w szczególności Panią Asię! do tej pory się spieramy, kto jest... Kasia Fryzura na ślub (1) Polecam Monike w 10000% . Super zaopiekała sie moimi włosami , i uczesała... Basia Rewelacja (1) Jestem bardzo zadowolona z usług Pani Sylwi. Chodzę do salonu od 2 lat i... Magda Małgosia Mistrz (1) Polecam wszystkim ! Małgosia jak nikt zadba o włosy realizując przy twoje... Alina Serdecznie POLECAM (1) Od jakiegoś czasu wraz z moim chłopakiem jesteśmy klientami Pani Sylwi,... Daria