Bardzo miły salon :) (1) Gorąco polecam salon pani Grażynki, w którym pracuje też pani Ala i Mirka :)... Basia polecam (1) Polecam szczególnie usługi Pani Alicji. Idealnie trafiła w moje gusta. Bardzo... Krzysztof Rewelacyjna (1) Byłam dziś z polecenia w salonie u P.Kasi i powiem tak , nie pamiętam kiedy... Zosia
Rzemieślnik - Artysta (1) Pełen profesjonalizm ,czułem się jak w domu ,Pozdrawiam całą ekipę Wojciech Pisanski Najlepsza specjalistka keratynowego prostowania włosów jaka robiła mi włosy (1) Efekt jednym słowem WOW!!! Robiłam u niej zabieg keratyną diamentową w... Justyna Wachowska Dramat cz 1 (1) W dniu 14/05/2018 udałam się do salonu na zabieg regeneracji oraz podcięcia... Dominika Wizyta u kosmetyczki na paznokcie hybrydowe (2) Witam nie polecam tego salonu kosmetycznego do robienia paznokci hybrydowych.... Siala Strona procent satysfakcji (1) Jestem zadowolona z usługi. Dawno nie trafiłam na tak dobrego fryzjera.... Aneta O. Polecam (1) Salon godny polecenia. Pan Wojtek profesjonalnie podszedł do moich oczekiwań... Teresa P. Bardzo na tak! (1) Byłam w nowym salonie pani Grażynki. Jest ślicznie! Przemiło! No i wiadomo... Ewelina Coś poszło nie tak (1) W pierwszej kolejności, chciałabym zaznaczyć, że 3 razy skorzystałam z... Anna Tak, tak, tak! (1) Dziewczyny są najlepszymi fryzjerkami na świecie! Nigdy nie byłam wierna... Aleksandra Polecam najlepsze fryzjerki! (1) Od lat chodzę do fryzjera do pani Grażynki, moi chłopcy strzygą się u pani... Ola Idealny salon (1) Jeżeli nie możecie znaleźć odpowiedniego salonu to trafiliście w dziesiątkę.... Alicja P. Upięcie ślubne (1) Szukałam dobrego fryzjera który robi upięcia ślubne na wesele i koleżanka... monika9187 Odradzam (1) Nieprofesjonalnie, niesympatycznie, zmiana ceny już na fotelu z farbą na głowie. justyna Super (1) Bardzo sie obawialam pierwszej wizyty w tym salonie ale calkiem... Anna Super fryzjer! (1) Rewelacja! Polecam Wszystkim szukającym fryzjera nie kosiarki! :) Katarzyna Bardzo polecam (1) Super dziewczyny !!!!!!! Agnieszka duże rozczarowanie (1) Coś potworne nigdy więcej. Mam tak fatalnie odcięte włosy że nie mogę patrzeć... ania