Doskonały fryzjer (1) Jestem klientką Asi Jakuszewskiej-Kuzas wiele lat i nieodmiennie wychodzę... Beata super (1) Pani Ewelina to profesjonalistka, która kieruje się wg.mnie czymś... Matylda Polecam Panią Monikę (1) Z całego serca polecam panią Monikę. Weszłam do salonu z sianem na głowie a... Ania
mój salon (1) Polecam to miejsce, te Panie. Z.J. Zachwycona (1) Jestem bardzo zadowolona. Pani Ewa ma ogromną wiedzę i jest bardzo... Danuta Zakład fryzjerski godny polecenia (1) Bardzo polecam salom fryzjerski Menska sprawa ,100% satysfakcji świetnie... Marek Cudownie! (1) Wspaniała atmosfera, pełen profesjonalizm i cudowne podejście do klienta.... Agata Sopolińska SUPER Salon (1) Gorąco POLECAM, super salon, pełny profesjonalizm farbowania i strzyżenia... Dorota Ania Sz. (2) Super super super. Byłam na farbowaniu włosów u Ani ( dziewczyna z tatuażami)... Kasia Z uśmiechem i dokładnie (1) Po latach eksperymentów na głowie szukałam miejsca, gdzie mogłabym przyjść co... KL Przeciętny salonik (3) Tyle tutaj pozytywnych komentarzy, jestem nimi dość zaskoczona... Nie mogę... Maja Ostatni raz! (1) Odwiedzilem tez przybytek tylko raz ale juz wiem ze to byl ostatni. Pani po... Gal anonim Strzyżenie (1) Bardzo sympatyczna obsługa i dobra jakość wykonywanej usługi. Serdecznie... Justyna ok (1) pani Ola super fryzjerka , bardzo gadatliwa , ale mnie tam akurat pasuje.... koki Rewelacja! (1) Jeżeli chodzi o usługi, rewelacja. Świetnie uporano się z moimi wymagającymi... Karolina Ptak Genialny Salon (1) Polecam to niesamowite miejsce, z cudownymi Paniami, które są mistrzami w... Marta Słaba obsługa (1) Oceniam usługi po kątem pracy tęższej (w ciazy?) pani brunetki. Podejscie tej... Beata Salon warty polecenia (1) Byłam w salonie w zeszłym tygodniu całkiem przypadkiem i jestem pod ogromnym... Oliwka Polecam (1) Zawsze wychodze zadowolona, zabiegi sa dobrze wyjasnione. Salon godby pilecenia Monika Bajka (1) Najlepsze fryzjerki, które z włosów potrafią zrobić wszystko. Chętnie do nich... Iza