Zdecydowanie odradzam! (1) Zdecydowanie odradzam! Szczególnie keratynowe prostowanie, które miałam... Katarzyna Polecam!!!! (2) Profesjonalizm, rewelacja, satysfakcja Ada Nie polecam (1) Keratynowe prostowanie włosów wykonane nieumiejętnie. Po pierwszym myciu... Niezadowolona
OMIJAĆ SZEROKIM ŁUKIEM !!! (1) Salon wybrałam kierując się opiniami, niestety każda minuta przynosiła coraz... Elżbieta Zadowolona klientka Pani Patrycji..;) (1) Po ciąży moje włosy wyglądały tragicznie i zdesperowana zaryzykowałam wizytę... karqlcia Broda - tylko u Pana Marcina (1) Witam, od trzech lat jestem posiadaczem brody :-) przez te trzy lata moja... BKS "Ekspres fryzjerski" (1) Absolutnie nie chciałabym podważać umiejętności fryzjerskich Pani K., bo... Aha333 Kolor do 5 myć... (1) Po trzeciej wizycie, która odbyła się pod koniec marca wiem, że już nie... Jadzia Męskie strzyżenie (1) Miła obsługa :) wyszedłem zadowolony, polecam! Tomasz Super salon!!! (1) Genialna, kreatywna, wspaniała. P. Maria jest bezkonkurencyjna Sylwia Nie polecam (1) Nie polecam, opóźnienia, brak jakiejkolwiek informacji o tym na wstępie,... Mmmm Brwi jak marzenie (1) Jedyne słowo, które chciałam napisać to po prostu DZIĘKUJĘ ! Brwi wyglądają... Ela12 Minus (1) Brak informacji o opoznieniu terminu przyjecia Polecam (1) Sebastian to najlepszy specjalista w swoim zawodzie. Swietna robota!¥ Andrzej Manicure (1) zapisywałam się telefonicznie i powiedziałam ze chce francuski. Przyszłam o... Klient Mistrzyni! (1) Super obsługa, można jej zaufać zna się na rzeczy! ;) Polecam! Najlepsza... Aneta Porażka (1) Bardzo bym chciała aby pani Blanka udała się na szkolenie z zakresu trendów w... Tosia Bewertung (1) Profesional Service,Ehrlichkeit in der Beratung,Freundlichkeit,Kommunikation... Aleksandra różowy zamiast fioletowego (2) poszłam z córką na jej pierwsze farbowanie, na wakacje marzył jej się kolor... Alicja Wspaniały Salon (1) Dwa lata temu trafiłam z polecenia znajomej do p. Ani. Nikt nigdy tak dobrze... Joanna