Świetny zakład fryzjerski po sąsiedzku! (1) Trafiłam do p.Edyty po sąsiedzku, odwiedzając kosmetyczkę. Sceptyczne... Kasia Reindeer TROFA - nie polecam (1) Poprosiam p delikatne wycieniowanie włosów, żeby nadać im lekkości - kobieta... niezadowolona klientka stała klientka :) (1) bardzo polecam Panie z zakładu EMI !!! :D obie przemiłe i profesjonalne :)... Natalia BK
Świetni Fryzjerzy !! polecam (1) Z usług salonu korzystam już 10 lat. Za każdym razem profesjonalne podejście,... Bartek nie polecam (1) Termin uslugi byl co prawda w zeszlym roku, ale postanowilam podzielic sie... Niezadowolona klientka Najlepszy fryzjer damski Aaron! (1) Od dwóch lat chodzę do zakładu Jacques Andre do Pana Aarona, I jestem... Katka Mazurczak Polecam! Świetny Fryzjer! (1) Fryzjer jakiego długo szukałam! Po strzyżeniu u innego fryzjera musiałam... Dagmara Wysoki poziom usług (1) Jestem stałą klientką salonu, polecam Panie - szczególnie Panią Karolinę.... Ania Gorąco polecam! (1) To była moja piersza i na pewno NIE ostatnia wizyta w salonie Venus.... Kasia Przerost treści nad forma (1) Byłam wczoraj na koloryzacji, poprosiłam o przyciemnienie włosów, niestety... Aleksandra stala klientka (1) jestem zawsze zadowolona nieraz jest troche krocej nieraz troche dluzej ale... kasia Nie polecam (1) Byłam na keratynowym prostowaniu włosów, po pierwszym myciu były takie jak... Xxx Polecam! (1) Salon godny polecenia. Pani Maria profesjonalnie podeszła do moich oczekiwań... Iwona z abrahama Bezkonkurencyjna! (2) Bardzo gorąco polecam. Ja długo szukałam dobrego fryzjera, aż trafiłam na P.... Justyna Rewelacja!!! (1) Polecam wszystkim! Pełny profesjonalizm! Pani Monika jest czarująca, umie... Alicja Morena Najlepszy salon w Gdyni! (1) Przez wiele lat bałam się fryzjera bo mało kto potrafił ogarnąć moje trudne... Alicja Polecam Panią Klaudię (1) Do Hair Club trafiłam za „moją” Panią Klaudią. Serdecznie polecam Jej usługi.... Ania Pan Adrian zaskakuje! (1) Dziś trafiłem do Pana Adriana po raz pierwszy. Bardzo sympatyczny miło się... Klieent Super Fryzjerka (1) Polecam Panią Monikę robi śliczne fryzury i koloryzacje włosów :) Ewelina Zawsze 100% zadowolenia (1) Z usług pani Moniki korzystamy całą rodziną od kilku lat. Nigdy się nie... Klaudia