Polecam Panią Martę (1) Byłam u Pani Marty dwukrotnie a do salonu trafiłam dzięki opiniom w... Monika Polecam (1) Profesjonalnie, począwszy od doboru fryzury i koloru, na udanej realizacji... Joanna Bardzo polecam (1) Salon bardzo przyjazny, z fajną atmosferą. Mój ulubiony fryzjer Sebastian... Agnieszka
Salon na Fikakowie (1) Super salon. Pani Magda zawsze pomocna, trafnie doradzi, wykona perfekcyjnie.... Ania Słabo (1) Panie niemiłe, bardziej zajmują się same sobą niż klientami. E. Polecam ! (1) Świetna i profesjonalna obsługa. Najlepsze cięcie oczywiście u Pana... Karol Polecam (1) Polecam Salon i Panie w nim pracujace wyszłam z salonu z dobrze zrobionymi... Aneta najlepszy w Gdansku (1) Swietna koloryzacja + super ciecie + mila rozmowa= Pan Cezary, Merci Kasia Cudowne miejsce i ludzie (1) polecam Pana Kamila. 100% zadowolenia z każdą wizytą Monika Polecam!!! (1) Polecam ten salon, na pewno tam wrócę. Magda Bardzo jestem zadowolony (1) Bardzo profesjonalna obsługa Żona w domu pochwaliła pracę pani Anii K. Mam... Mirek P Bardzo polecam (1) Korzystam z usług Pani Magdy od ponad 10 lat, ze względu na bardzo... Magda Ceny zawyżone ,a profesjonalizmu brak (1) Nie polecam Olka Nie polecam (1) W ostatnim czasie korzystałam dwukrotnie. Kolor nie dobrany. Cięcie mimo... Szczerze Wspaniale miejsce (1) Wspaniałe, industrialne wnętrza, świetna muzyka w tle, orzeźwiający klimat i... Wiola Rewelacja. Jedyne miejsce, gdzie Panie dały radę obciąć dwulatka (1) Nowa lokalizacja i większa przestrzeń. Dostępność terminów praktycznie z dnia... Emilia kolor i strzyżenie :))) (2) kolejna wizyta w salonie po dłuższej przerwie u p.Ani i znowu chce się żyć;))... katarzyna NIE polecam! (1) Zdecydowanie nie polecam! Fryzjer typu " wszystko wiedzący" bo przecież... Dorota Polak Pan Krystian - Najlepszy fryzjer w Trójmieście (1) Goraco polecam! Do salonu trafilam z polecenia mojej przyjaciolki jakis rok... Iwona Polecam! (1) Witam, Polecam salon Pani Kasi. Fakt że salon nie wygląda na nowoczesny nie... Ania