Natalia (1) Dzisiaj po raz pierwszy odwiedziłam salon :) Jestem zaczarowana tym miejscem,... Beata Pani Kamila mnie przekonała (1) Pani Kamila bardzo przekonała mnie do siebie. Sprawdziła rodzaj włosa,... Jolanta Joanna Tyszer Autorska Pracownia Fryzjerska (1) Polecam ten salon. Pan Sebastian jest profesjonalista bardzo kreatywnym.... Joanna Fila
Najlepszy salon w Gdyni (1) Za każdym razem profesjonalnie!Indywidualne podejście do klienta! Miła... Kasia Nie polecm (8) Szczerze nie polecam !!! Bardzo wysokie ceny, efekt mizerny. Chciałam wykonać... Ola Serdecznie polecam! (1) Jestem klientką HairClub od ponad dwóch lat i serdecznie polecam skorzystanie... Ewa Super (1) Super profesjonalizm Pani Magdy marcin Polecam wszystkim!!! (1) Zdaję się, że to koło mnie, a raczej ze mną rozmawiały fryzjerki o siostrach... Efka Zdcydowanie polecam! :) (1) Od Pani Moniki zawsze wyszłam zadowolona, gorąco polecam, profesjonalizm 100℅!!! Klaudia Nie polecam. (1) Byłam tydzień temu u p. Eweliny. Wyraźnie opisałam i pokazałam na zdjęciach... Klaudia Kosmetyczka p Milena (1) Czy wie ktoś gdzie Pani Milena teraz pracuje? zadowolona klientka :-) Asia Rozczarowanie (1) Po farbowaniu w salonie włosy są prawie czarne, mimo że wielokrotnie... Patrycja Polecam! (1) Fachowo doradzono mi fryzurę oraz kolor zakład działa od bardzo dawna miło... Asia Dramat jakich mało (1) We wrześniu 2013 roku skorzystałam z usługi upięcia ślubnego (bez próby) w... Mada nie polecam !! (1) Byłem 10.08.18 na strzyżeniu męskim po godzinie 17 u młodej dziewczyny... Kacper Extra salon (1) Jestem, mega ,mega zadowolona z wizyty w tym salonie. Pani Marta cierpliwie... A. Polecam panią fryzjerkę Monikę J. (1) Od 6 lat jestem klientem pani Moniki i za każdym razem jestem zadowolony.... Kuba Zdecydowanie Polecaaam ! (1) Jeśli ktoś szuka fryzjerki do upięcia ślubnego, to serdecznie polecam Asię.... Paulina i Mateusz Można zaufać (1) Narzeczona szukała nowego fryzjera po wpadce ostatniego. Trafiła do Pani... Bartwk Cudownie! Po prostu... (1) Bardzo długo szukałam zaufanego fryzjera, który zrozumie moje oczekiwania i... Kasia