Polecam (1) Dobra obsługa. Włosy fajnie się układają. Byłem już dwa razy i polecam panią... Krzysiek Nie polecam. (1) Nie polecam. Omijać szerokim łukiem. To była pierwsza i ostatnia wizyta w tym... Agnieszka Polecam!!! (2) Polecam jak najbardziej !!!! Profesjonalna obsługa, podejście do klienta,... Dawid Jablonski
Super Miejsce (1) Jak najbardziej polecam ten Salon Fryzjerski. Największe uznania dla... RENI Super (1) Zawsze mogę liczyć na fachową i miłą obsługę. Po wizycie w salonie wiele osób... Justyna Jestem bardzo zadowolona (1) Od lat chodzę do pani Justyny i jestem zawsze zadowolona kolor i strzyżenie... Marta Bardzo polecam :) (1) Bardzo polecam usługi u Pani Karoliny, którą jest profesjonalistka. Widać,... AgnieszkaL. Najlepszy salon! (1) Profesjonalne podejście w każdym calu, szczególnie polecam usługi Pana Roberta! Dominik Witam (2) Polecam serdecznie ten gabinet. Ogromnym atutem dla mnie jest normalność,... Sylwia Cos okropnego (2) Nie dość że za rzęsy trzrba płacić duże pieniądzę to trzeba sie upominać o... Karolina Super!!! (1) P. Monika jest naprawdę super fryzjerką. Potrafi słuchać klienta. Z pasemek... Ola Gorąco polecam (1) Do salonu trafiłam za namową koleżanki z pracy. Bardzo profesjonalna obsługa.... Ania Cudotworczyni (1) Pani Natalia to prawdziwa cudotworczyni! Profesjonalne podejscie do klienta w... Agata Pani Asia jest najlepsza! (1) Do Pani Asi chodzę od lat! I choć "skok w bok" do innego fryzjera mi się... AM Profesjonaliści (1) Super obsługa, Pani Simona świetnie dobrała kolor i cięcie. Polecam Daria Serdecznie Polecam (1) Dziś byłam ponownie w Autorskiej Pracowni Fryzjerskiej i Kosmetyki Joanny... Anna Zmienia się na gorsze (2) Z usług tego salonu korzystam od ponad 7 lat. Zawsze chodziłam do Agnieszki,... Nina Zawiedziona (1) Byłam w salonie cztery razy i czwarty raz byl ostatni. Poszłam tylko na... K. Gorąco polecam :D (1) Pani Natalia uczestniczyła w pewnym wydarzeniu dla kobiet i czesała wówczas... Agnieszka Super fryzjerka! (1) Natalia jest bardzo uzdolnianą artystką. Kreuje fantastyczne fryzury przy... Eve