polecam w 100%. (2) Polecam z czystym sumieniem. Byłam w tym salonie po raz pierwszy, ale na... Justyna Wyrównanie odrostu i... szare włosy. (1) Z usług studia korzystałam kilkakrotnie, jednak sobotnia wizyta była moją... Kasia Belleza - pełna profeska! (1) Polecam to miejsce. Skorzystałam z usług miesiąc temu-wykonano na moich... Aleksandra
Nie polecam! (2) Omijajcie ten salon szerokim łukiem. Pani Iwona, robiła mi pasemka..wyglądam... Ania Nie polecam, omijać szerokim łukiem!! (2) Za farbowanie włosów zapłaciłam 500zl, bez podcięcia ani jednego włosa - Pani... XYZ Polecam (1) Naprawdę warto :) Natalia to kreatywna i profesjonalna fryzjerka. Zawsze... Weronika Przez przypadek trafiłam na zdolna fryzjerke (1) Dziś przypadkiem ,ponieważ nie planowałam podciecia włosów spontanicznie... Magdalena Polecam Michała (2) Z wielką przyjemnością polecam Michała. Idealny doradca przy włosach... Martyna Barber (2) Po raz pierwszy korzystałem z tego rodzaju usług i pozytywnie się... Daniel Fryzura ok ale. (1) Trafiłam chyba na zly dzien w salonie. Atmosfera okropna! Właścicielka z... Sylwia Szczerze polecam! atmosfera 5+ (1) Rzesy trzymaja sie bardzo dobrze. Panie sa uprzejme i wszystko tlumacza przed... Aniela Bardzo polecam!!! (1) Jestem mega zadowolona z wizyty Pani Moniki. Oddając się w jej ręce po raz... Ewa polecam (1) Polecam Monika świetny salon (1) Od dzisiaj to mój ulubiony salon fryzjerski. Przemiła obsługa. Dzięki... Olga Masakra (1) Zachęcona opiniami poszłam do pani Pauliny. Niestety, jestem bardzo... Renata SUPER (1) Jestem bardzo zadowolona z wizyty w tym salonie.Wyszłam z salonu ze świetną... monika Perfekcyjne strzyżenie męskie (1) Polecam Panią Irenę! Po raz pierwszy byłem idealnie ostrzyżony a wiem, że nie... Rafał Najlepszy salon w Trójmiescie ! (2) Zawsze wychodzę z salonu czując sie wyjątkowo, mam piękne, zadbane włosy z... Monika Lubię tam wracać (1) Strzyżenie perfekcyjne, Panie uprzejme i uśmiechnięte, kawa dobra. Wracam z... Sławomir Gorąco polecam (1) Po przejściach moich trudnych włosów w końcu trafiłam do salonu, gdzie... Krystyna