Słabe strzyżenie (1) Niestety ja w tym zakładzie trafiłam źle, obsługa miła i sympatyczna jednak... Mała Polecam! (1) Korzystam z usług tego salonu od kilku lat i nie zdarzyło się, abym była... Asia Super!!!Polecam!!! (1) Korzystałem z usług pani Basi kilkukrotnie pełna profeska,niesamowicie miła... Darek Slipski
Męski strzyżenie (1) Bez zarzutów, fryzjer pewny, rozmowny, usługa na bardzo dobrym poziomie i... Przemek Zadowolona (1) Farbowanie i strzyżenie. Jestem bardzo zadowolona. Byłam 2 tygodnie temu,... Gosia Szczerze polecam (2) Bardzo profesjonalna obsługa, przyjemna atmosfera. Marta M. bardzo dobry fryzjer (1) Pan Wojtek,jest najlepszym fryzjerem,do którego chodzę od wielu lat.Jest... Beata Wspaniały salon i fryzjer (1) Pełen profesjonalizm. Kosmetyki bardzo dobrej jakości. Super atmosfera.... Małgorzata Nie polecam (1) Po farbowaniu fryzjerka nie stara mi farby że skóry. Po przyjściu do domu... Becia Warto (1) Fryzjerzy słuchają, doradzają, a strzyżenie zawsze dopracowane. Polecam. Wojciech NAJ!!! (1) NAJ!!! Najpiękniej, najmilej,najcudowniej i z zadowoleniem wyszlam kolejny... D. AROGANCJA (2) Coś poszło ewidentnie nie tak w przypadku farbowania włosów. Każde włosy są... Dawid Paulina (1) Najlepsza fryzjerka ever !!! Na głowie zrobi cud! Dojeżdżam kawałek ale warto... Ruda wiewióra Gorąco polecam (1) Cudownie - od mycia po samo ułożenie, profesjonalizm pod każdym względem.... Iza Fryzjer (1) Przepiekna koloryzacja - polecam Ewa Polecam (1) Jestem stałą klientką tego salonu. Dla mnie najlepszy salon w trójmieście. Ewa Polecam w 100% (1) To była moje pierwsza wizyta w salonie i na pewno nie ostatnia. Moje włosy po... Basia Znalazłam swoje fryzjerskie miejsce na ziemi (1) Jestem osobą, która nie ufa fryzjerom. Doświadczyłam wielu nieudanych cięć.... Ania Żenada (2) Wczoraj byłem z moją połową w salonie Viva. Ja na całościowe strzyżenie ,... janusz Super (1) Super salon. Szybko, miło i niedrogo. Super podejście do dzieci. Polecam Karol