Najlepsza fryzjerka!!! (1) Ten salon fryzjerski jest cudowny. Bardzo miła obsługa, wystrój nowoczesny,... Agneiszka Wspaniałe miejsce (1) Polecam wszystkim, wspaniałe miejsce i atmosfera. zawsze najnowsze trendy w... Bozena Fryzjerstwo z pasją (1) Po wieloletnich poszukiwaniach dobrego fryzjera i salonu w którym poczuje się... Elwira
pierwszy i ostatni (1) byłam dawno temu na dekoloryzacji. Porażka. Przez 6 godzin nie zaproponowano... eM . (1) Bardzo profesjonalna obsługa, jestem zadowolona po wizycie w salonie. Polecam... Maria Polecam salon i p. Sylwie (1) Do salonu trafiłam za namową koleżanki i nie żałuję :) Przychodzę tu co... Zadowolona klientka - Ania Wspaniale (1) Odkryłam to miejsce kilka miesięcy temu. I jestem zachwycona, dzięki... L. M. hmm.. (2) Polecam Panią Paulę, bardzo dobra fryzjerka, uważnie słucha oczekiwań klienta... Joanna Baaardzo średnio (1) W dniu dzisiejszym korzystałam z usług w salonie we Wrzeszczu. Pani ktora... Katarzyna Super (1) Polecam na 100%!!! A najbardziej Panią Monikę! Już nie pierwszy raz wyszlam... Justyna Pielęgnacja włosów (1) Byłam niedawno na rekonstrukcji włosów i pielęgnacji, wyszłam bardzo... klientka Szok ogromne doświadczenie. :) (1) Jestem bardzo zaskoczona że jeszcze są fryzjerzy z pasją oraz ogromnym... liliana Rewelacyjne miejsce na mapie Trójmiasta (1) Troszkę sceptycznie i z obawą podchodziłam do mojej pierwszej wizyty w tym... Izabella Polecam pania partycje (1) Polecam dokoloryzacje oraz zejscie z czarnych włosów u Pani Patrycji. Podczas... Joanna Pani Wiola mistrzyni (1) Bardzo jestem zadowolona z koloryzacji i strzyżenia spędziłam bardzo miły... Kasia Kontrastowo (1) Z usług korzystałem kilkakrotnie polecam bardzo Panią Rome, nie polecił bym... Przemek Ten "salon" to jakaś masakra (1) Nie polecam. Klientka polecam w 100%. (2) Polecam z czystym sumieniem. Byłam w tym salonie po raz pierwszy, ale na... Justyna Wyrównanie odrostu i... szare włosy. (1) Z usług studia korzystałam kilkakrotnie, jednak sobotnia wizyta była moją... Kasia Belleza - pełna profeska! (1) Polecam to miejsce. Skorzystałam z usług miesiąc temu-wykonano na moich... Aleksandra