Nie polecam (1) Niedawno bylam u pani Magdy na rozjaśnieniu końcówek. Pani podczas kiedy... Nieistotne Polecam! (1) Miałam okazję korzystać z usług Pani Moniki i krótko mówiąc jestem... Marta zadowolna klientka (1) Zacznę od tego, że długo szukałam odpowiedniego dla siebie fryzjera,ze... karolina
355 ZŁ za odrost i kilka refleksów! :| skandal!!! (1) Umówiłam się na wizytę(odrost blond plus ochłodzenie koloru). Losowo trafiłam... klientka linia prosta a jdnak nie taka prosta (1) Strzyżenie włosów okazało się zbyt trudne dla pani fryzjerki. Poprosiłam o... kobieta Zawiedziona (1) Włosy zapuszczałam bardzo długo, żeby dobrać kolor i nową fryzurę. Niestety... Anna Wielka porażka (1) Witam, jestem zdesperowana wizyta z Salonie Gabriel/ Podwale Grodzkie. Mam... Aleksandra Fryzura na medal (1) Kolejny już raz korzystam z usług fryzjerskich u p.Iwony.Za każdym razem... Joanna Pazerność nie popłaca, (1) Byłem stałym klientem od chyba początku do czasu podwyżek. Cena w mojej... M. Super! (1) Natalia, podchodzi bardzo profesionalnie, bardzo dobrze doradzi i tak jak... Ola Rewelacja (1) Polecam serdecznie. Wszyscy bardzo mili i uprzejmi. Wspaniała atmosfera. Pani... Kasix Oszpecona coreczka (1) Nie polecam! Przereklamowane miejsce. Owszem miły wystrój który podoba się... Nera Polecam :) (1) Pani Natalia to pasjonatka i profesjonalistka. Kreatywna, przesympatyczna,... Maria Porażka za 400 zł (1) Po raz pierwszy byłam w salonie 2 lata temu i wyszłam bardzo zadowolona .... Kobieta po 30 Nie polecam (1) Miła obsługa i ładny wystrój - tylko tyle, jeśli chodzi o pozytywne strony.... Diana Świetnie (1) Superprofesjonalnie! 10/10 Wróce na pewno! Paweł Bardzo miła atmosfera jakość usług juz gorzej (1) Obsługa jest bardzo miła i przyjemna jednak ceny są bardzo wysokie a po... minako Szczerze polecam (1) Pani Joanna to wspaniała fryzjerka, jestem zachwycona efektem dzisiejszej... Barbara K. Słabe strzyżenie (1) Niestety ja w tym zakładzie trafiłam źle, obsługa miła i sympatyczna jednak... Mała Polecam! (1) Korzystam z usług tego salonu od kilku lat i nie zdarzyło się, abym była... Asia