Ewa (1) Moim fryzjerem jest Pani Alicja, która zaraża swoim uśmiechem, pozytywną... Ewa Polecam! (2) Przesympatyczna atmosfera, Paulina - pełen profesjonalizm i niesamowite... Maja Mega zadowolenie.. (1) Basia super osóbka, przesympatyczna no i co najważniejsze mega zadowolenie z... Pati
Pain Dominika (1) Jestem bardzo zadowolona, mąż fryzurę też pochwalił: ) Pani Dominika... Anna Polecam (1) Korzystamy rodzinnie z żoną i synem. Od 5 lat. Bardzo dobra jakość usług czy... Daniel Mistrzyni fryzur (1) Pani Natalia to miła osoba o świetnym wyczuciu potrzeb klienta. Słucha i... Ola Strzyżenie meskie (1) Trafiłem przypadkiem do Pani Gosi. Wyszedłem bardzo zadowolony. Napewno... Karol Wprowadzanie Klienta w błąd (1) Zarejestrowałam się na "Baleyage w cenie 250 zł" przez Ich system... Klientka Złota rączka! (1) Upięcia perfekcyjne! Nowoczesne, romantyczne, jakie tylko dusza zapragnie.... Marta Polecam (1) Praca na najwyższej jakości kosmetykach. Zachowanie dobrego koloru i zdrowego... Iza Gorąco polecam! (1) Pani Natalia jest przemiłą osobą , słucha klienta i stara się jak najlepiej... Elżbieta Piękne fryzury na każdą okazję! (1) Pani Natalia ma talent do upięć i strzyżenia. Jest bardzo dokładna i sprawdza... Yana Poszukuję fryzjerki (1) Bardzo proszę o pomoc, jeśli ktoś ma informacje gdzie na dzień dzisiejszy... Adam Polecam :) (1) Jestem mega zadowolona. Pani Natalia to prawdziwa artystka. :) Przyszłam z... Neska Polecam ! (1) Miałam okazje po raz kolejny korzystać z usług Pani Moniki ! Jest niezawodna... Karolina Bardzo polecam! (1) Pani Kasia potrafi wyczarować każdą fryzurę, a moje loki utrzymały się do... Maturzystka:) Polecam wszystkim wymagającym Paniom :) (1) Wspaniała kobieta która rozumie potrzeby i wprawia włosy w cudowny stan :)... Alicja Kolejna stała klientka :) (1) Polecam bardzo to miejsce nie tylko ze względu na profesjonalne podejście do... Adriana Pielęgnacja na najwyższym poziomie (1) Wyszłam z salonu zadowolona jak nigdy dotąd z pielęgnacji włosów, miękkie w... Stały klient Kosmetyka (2) Pani Paula Kosmetyczka przemiła osoba, bardzo dobrze zna się na swojej pracy... Ewa