Kolejna stała klientka :) (1) Polecam bardzo to miejsce nie tylko ze względu na profesjonalne podejście do... Adriana Pielęgnacja na najwyższym poziomie (1) Wyszłam z salonu zadowolona jak nigdy dotąd z pielęgnacji włosów, miękkie w... Stały klient Kosmetyka (2) Pani Paula Kosmetyczka przemiła osoba, bardzo dobrze zna się na swojej pracy... Ewa
Najlepszy !! (1) Najlepszy salon w trójmieście!! Dziewczyny robią cuda z paznokciami włosami i... Ona Bardzo zadowolona (1) Bardzo polecam, pełen profesjonalizm i mila atmosfera :) Joanna Zero profesjonalizmu (1) Niestety część pań tam pracujących powinna zmienić zawód. (...) Techniki... E@ Dawno nie było tak fajnie (1) Super ,dziękuję za miły czas, ale przede wszystkim cudne włosy. Kamila.B Wreszcie! (2) wreszcie! Wreeeszcie trafilam na fryzjerke znajaca sie na blondzie, ktora... Malina Zawsze zadowolona (1) Polecam ten Salon Maria Cudowne miejsce (1) Przemila atmosfera, profesjonalne produkty i Pani Gabrysia najlepsza!! Cena... Marysia Polecam i będę polecać! :) (1) Bardzo profesjonalne usługi fryzjerskie!! Gorąco polecam z całego serca .... Dorota Wzrost cen (2) Do tej pory systematycznie przychodziłam z synkiem do Czuprynek na... Monika Najlepsza fryzjerka w Trójmieście! (1) Miła, dokładna, profesjonalna, niesamowicie kreatywna fryzjerka mojego... Anna Polecam!! (1) Szukalam dobrego fryzjera,Natalie polecila mi kolezanka. Z nieufnoscia... Daga Nie polecam (1) Mialam wykonanay pedicure,mialam miec wykonanay frezarka,kiedy pani w przed... Alice Polecam ;) (1) świetna koloryzacja, włosy nie zniszczone,przemiła Pani Natalia -na pewno... Joanna Kosmetyka (1) Kosmetyczka Ania - świetnie Jola Jeszcze nigdy nikt mi tak nie spieprzył brody. (1) Byłem tam wcześniej 2 razy i było ok, ale po ostatniej wizycie będę omijać to... Barber Srarber Polecam;)) (1) Polecam. Nie każdy potrafi zrobić dobrze sombre, ale Monika jest w tym... Ania tak, tak, taaaak!!!!! (1) Polecam jak najbardziej. Przyszłam w pomarańczowych włosach po poprzedniej... Natalia