JLD galeria baltycka (1) Z czystym sumieniem polecam wszystkim ! Jakość usług na najwyższym poziomie a... Marlena wycena nie współmierna z obsługą (1) Trafiłam do atelier fryzjerskiego 1 marca bez wcześniejszego umówienia... renata Super! (1) Bardzo polecam Panią Sylwię! Miałam wykonaną koloryzację oraz strzyżenie,... Alicja
Super salon polecam (1) Zamieszczam ta opnie nie przypadkowo. Salon Vertigo to profesjonalizm i... Agnieszka Ramocka Pełen profesjonalizm (1) Bardzo polecam Panią Agnieszkę, za profesjonalizm, cudowne podejście do... Sylwia Suoer fryzjerka Pani Magda (1) Ozdobnych paru lat chodzę z córką na obcięcia włosów do Pani Magdy. Córka... Sylwia Omijać z daleka (1) Atmosfera nieprzyjemna, człowiek czuje się jak na dworcu; "anty klienckie... była klientka Zdecydowanie polecam Pana Przemysława (1) Tak, śmiało mogę polecić młodego i kreatywnego młodego mężczyznę Pana... Mariola Zadowolona blond-klientka (1) Do p. Natalii chodzę od niedawna, byłam w sumie 3 razy. Poleciła mi zmianę... Magdalena Fryzmaker - najlepszy salon fryzjerski! (1) Korzystałam z usług Pani Natalii i za każdym razem byłam zachwycona. Dzięki... Anna Tomasz (1) Moja wizyta miała miejsce w sobotę. Byłem w tym salonie pierwszy raz.... Tomasz Niedomówienie ? (2) Za pierwszym razem po sprawdzeniu opinii na internecie zadzwoniłam umówić 9... Dorota Panie nie potrafią strzyc! A ceny poszły w górę (1) Wiem, że proste cięcie (dziewczynka, miało być skrócenie o 3 cm długich... autorka Pani Justyna to Profesjonalistka. (1) Bardzo Dziękuję Pani Justyno za profesjonalizm. Pozdrawiam. Wracam ponownie... Sylwia Nie polecam dla koloryzacji blond (1) Korzystałam z usług salonu kilkukrotnie z przerwami na przestrzeni oko 7 lat.... Janeczka Kolejna wizyta, kolejna metamorfoza! (1) Moja druga wizyta u Natalii, podobnie jak pierwsza, zakończyła się sukcesem i... Maja Ściecie męskie (1) Bardzo polecam. Pani scinala bardzo profesjonalnie, zadbala o kazdy szczegół.... Anna Nie polecam tego salonu!!!!!! (1) Połowe włosow wyszło o innym odcieniu niz pozostała część. Pani się z tym... karolina Zadowolona klientka (1) Świetnie dobrany kolor. Wysoka jakość używanych kosmetyków. Miła atmosfera.... Karola Wizyta w salonie (1) Bardzo miła Pani, wizyta mi sie podobala, gdzie generalnie nie lubie siedziec... Weronika