Pani Wiola (1) Kiedyś straciłam swoją fryzjerkę to P. Wiola została mi polecona przez bardzo... Patrycja Cała w skowronkach (1) Jestem mega zadowolona, najlepszy salon w którym dotychczas byłam. Dziękuję... Oliwia Pielęgnacja długich włosów (1) Problematyczne długie włosy najprościej obciąć ... ale dzięki Salonowi... Patrycja Brendler
Super Klimat ! (2) Super klimat ! Bardzo czysto ! Uśmiech na twarzy przez calą wizytę !Pozytywna... Paweł Rewelacyjna fryzjerka! (1) Z usług Natalii korzystałam kilkukrotnie i zawsze byłam w pełni zadowolona z... Aleksandra polecam! (1) Korzystałem z usług tego zakładu fryzjerskiego po raz pierwszy i jestem... Łukasz POLECAM!!! :) (2) Korzystałam z tego salonu pierwszy raz. Skusiłam się ładnym, czystym... Ewelina Zawsze wychodze zadowolona (1) Fryzjerki maja profesjonalne podejście do klienta. Potrafią naprawić wiele... Kinga17 Kreatynowe prostowanie włosów (1) Z czystym sumieniem mogę polecić kreatynowe prostowanie włosów u Pani Basi Ela Stała klientka (2) Koloryzacja i strzyżenie na najwyższym poziomie na bardzo dobrych kosmetykach... Asia Zdecydowanie polecam! (1) Pan Piotr to spełnienie moich marzeń! Dokładny, uprzejmy, z ogromną wiedzą,... Kasia Jarek (1) Najlepszy zakład fryzjerski w trojmiescie Jarek Świetny specjalista! (1) Kreatywność, pomysły, otwartość i wysłuchanie klienta - to jest to, czego... Patrycja Idealnie (2) Idealnie... po prostu idealnie. Od samego wejścia do salonu po końcowy efekt.... Zadowolona Super Polecam!! (1) Witam byłem w salonie już parę razy i za każdym razem wychodzę z uśmiechem a... Klient Serdecznie polecam!!! (1) Odwiedziłem ten salon przez przypadek, kiedy byłem w Auchan na zakupach i od... Adam Straszne (1) Z czymś takim jeszcze się nie spotkałam. Pani przyjmująca telefon została... Aleksandra Żak JLD galeria baltycka (1) Z czystym sumieniem polecam wszystkim ! Jakość usług na najwyższym poziomie a... Marlena wycena nie współmierna z obsługą (1) Trafiłam do atelier fryzjerskiego 1 marca bez wcześniejszego umówienia... renata Super! (1) Bardzo polecam Panią Sylwię! Miałam wykonaną koloryzację oraz strzyżenie,... Alicja