Gorąco polecam !! (1) Pani Natalia jest profesjonalistką w swoim fachu, jej podejście do mnie jako... Magdalena G. - opinia (1) Przyjemne miejsce, miła właścicielka, tanio i profesjonalnie :) Polecam (1) Bardzo fajny salon. Profesjonalna obsługa i maja niskie ceny.Polecam Wojtek
Polecam z calego serducha!!! (1) W wyborze fryzjera/salonu zwracam uwage na indywidualne podejscie, poswiecony... Kobieta 30-40 Polecam w 100% (2) Jeśli szukasz salonu, który sprawi, że Twoje włosy będą wyglądały pięknie, to... Monika - stała klientka =) Mega zadowolona klientka (1) Zawsze wychodzę zadowolona z wizyty w salonie . Gorąco polecam ! Klimat ,... Ola Polecam! (1) Najlepszy salon fryzjerski, w ktorym bylam. Polecam z calego serca. Po... Ewelina Podziękowanie dla personelu. (1) Chciałbym powiedzieć parę słów na temat salonu Dorota, ale bardziej skupić... Jakub Totalna porażka.... (1) Wizyta umówiona na 13:30, przyjechałam 5 minut przed czasem. Jedna z... Joanna (2) Pełna pozytywnej energii, pomysłów, wyjątkowo kreatywna, z ogromnym poczuciem... Małgorzata Frankowska - opinia (1) Wspaniała obsługa, profesjonalizm, i sama przyjemność! Serdecznie polecam Katarzyna - opinia (2) Pan Wojtek to super stylista ,świetnie dobiera kolor oraz fryzurę. Jak zwykle... Katarzyna Zadowolona klientka (1) Pani Natalia zyskała nową klientkę. Minęły prawie 2 tygodnie od mojej... Marta Nigdy więcej (1) Masakra, omijać szerokim łukiem. Koloryzacja tragiczna, po jednym myciu... K Polecam salon (1) Bardzo fajny i przytulny salon fryzjerski Noemi Najlepsi! (2) Uważam, że to jeden z najlepszych zakładów w Trójmieście. Fryzury zawsze na... F ;) Sesja u pani Magdy (1) To już trzecia wizyta moja i mojej 15-letniej córki w salonie u pani Magdy.... Ania B. Rewelacja polecam (1) Zaczęło się ode mnie..byłam tak zachwycona że teraz z usług Pani Marty... Jystyna Pani Izabelę polecam (1) Gorąco polecam Pani Ize:) Bardzo sympatyczna . Strzyżenie starannie wykonane... Iwona zadowolona klientka (1) sprawnie, konkretnie i dokładnie. polecam :) Magda