Super (1) Serdecznie polecam moja pierwsza wizyta ale na pewno nie ostatnia :) włosy... Ola ocena na podstawie opowiadań (1) słyszałem o Pani Ewelinie super opinie we Frankfurcie nad Menem... Jerzy Hermanowicz Profesjonalizm w każdym calu (1) Miałam przyjemność skorzystać z usług salonu K&L kilkukrotnie. Przemiła... Anna
Moja opinia (1) Tak, polecam wszystkim ten salon. Za indywidualne podejście do klientki, za... S.B. Nie nie i nie (1) . Uwazajcie na ten salon!!!!Wlosy zostaly mi obciete strasznie! Nie dosc ze... Ania Polecam Panią Dominikę! (2) Byłam pierwszy raz i jestem zachwycona koloryzacją pani Dominiki. Dawno nie... daria Nie polecam (1) Niestety mimo fajnego wystroju, miłej obsługi i atmosfery, naprawdę fajnego... Ania Makijaż ślubny (1) Z całego serca wszystkim polecam !!! Miałam tą przyjemność, że Natalia... Natalia Mistrzyni upięć )) (1) Pani Natalia to prawdziwa mistrzyni w swoim fachu. W niecałe 4 godz.... Agnieszka polecam (1) Od dobrych paru lat jestem zadowoloną klientką, gwarantowana fachowa obsługa... M. Biel Fryzjerstwo przez duże F (1) Jeszcze nigdy nie spotkałem się z tak profesjonalnym salonem fryzjerskim. Nie... Darek A. Super salon (1) Do Pani Alicji chodzę od 10 lat. Jak zawsze wychodzę po wizycie bardzo... Karolina super salon polecam! (1) Super obsługa!!! Panu Robertowi Bardzo dziękuję za śliczny kolor.Wyszedł... Żania Polecam (1) To jest to !!! Polecam Polecam (1) Każdy musi sobie poszukać fryzjera który mu pasuje każda fryzjerka ma swój... Stała klientka nie polecam (1) Mimo że zostały pokazane zdjęcia, dokładnie, szczegółowo opisane wytyczne na... Asia Bardzo dobry fryzjer (1) Mogę z całą pewnością polecić Pana Wojtka. Strzyżenie,które wykonał to... zadowolona Zadowolona (1) Od kilku lat jestem stałą klientką Madzi. Świetne uczesania i upięcia na... Aga Polecam (1) Dobra obsługa. Włosy fajnie się układają. Byłem już dwa razy i polecam panią... Krzysiek Nie polecam. (1) Nie polecam. Omijać szerokim łukiem. To była pierwsza i ostatnia wizyta w tym... Agnieszka