Kreatywność w oszpecaniu klienta (1) Konkretnie nie polecam usług Pani Magdy. Miała mi zrobić trwała. Niestety... Katarzyna Pierwszy i ostatni raz (1) W salonie wykonywałam usługę koloryzacji włosów. Kolor okazał się... iwona Rewelacja! (1) Od kilkunastu lat chodze do salonu dorota, nigdy nie mialem zadnej... Oskar
polecam (1) Bardzo profesjonalne podejście do klienta. Miła atmosfera. Ceny przystępne Iwona Nie wrócę (1) Według strony internetowej w salonie pracują "fryzjerki" oraz "stylistki";... Katarzyna Polecam Panią Patrycje (1) Jestem bardzo zadowolona z uslug, a w szczególności z pani Patrycji... Klientka Polecam zabiegi keratynowe u Pani Basi (1) To był mój pierwszy zabieg u Pani Basi. Wcześniej robiłam u fryzjera, ale... Aleksandra Nieuzasadniona drożyzna . (2) W czasie kilku miesięcy ceny zostały podwyższone dwukrotnie , o blisko 100... Mirosław Profesjonalizm i przemiła atmosfera (1) Salon pani Magdy to profesjonalizm i cudowna atmosfera. Ze spokojem można... Danuta Polecam !!!! (1) Za każdym razem jak tylko odwiedzam Trójmiasto korzystam z usług fryzjerskich... Krzysztof Ania Sz.mistrzyni blondu ! (2) Byłam pierwszy i na pewno nie ostatni raz! Przemiła, profesjonalna obsługa,... Olaola88 Szybko, sprawnie, profesjonalnie (1) Z usług pani Katarzyny korzystam od kilku lat, za każdym razem wychodzę z... Damian Najlepszy salon fryzjerski, poprostu the best (1) Jestem klientką pani Magdy od kilkunastu lat i nie zmieniam salonu bo jestem... Iwona Płakałem po wizycie (1) Pani Roma jak zarówno Pani Jolanta są jak najbardziej godnymi polecenia... Karol Fryzjerki z wyobraznia (1) Salon Struktura od momentu kiedy skorzystalam z uslug Dominiki i Marty po raz... Karolina Mechaniszyn Polecam! (1) Świetne miejsce. Przyjazna, koleżeńska atmosfera i szeroko wachlarz usług.... Patryk Najlepszy salon (1) Byłam w salonie z polecenia i już wiem ,że będę stałym klientem. Dziękuję za... Malgorzata Natalia (1) Dzisiaj po raz pierwszy odwiedziłam salon :) Jestem zaczarowana tym miejscem,... Beata Pani Kamila mnie przekonała (1) Pani Kamila bardzo przekonała mnie do siebie. Sprawdziła rodzaj włosa,... Jolanta Joanna Tyszer Autorska Pracownia Fryzjerska (1) Polecam ten salon. Pan Sebastian jest profesjonalista bardzo kreatywnym.... Joanna Fila