Super fryzjer (1) Najlepszy fryzjer. Panie bardzo miłe i doskonale znają się na swojej pracy.... Patrycja NIE POLECAM! (1) Poprosiłam o dłuższą lekko wycieniowaną grzywkę, a fryzjerka ścięła włosy na... Magda Polecam (1) Przemiła obsluga, przyjazny lokal, jestem bardzo zadowolony. Niedługo moja... Aleksander
Nie polecam!!!! (1) Nie polecam Pani kosmetyczki (chyba jest nią właścicielka salonu)!!! Tak... Ola Zawsze zadowolona (1) Trafiłam z grupona kilka lat temu i zostałam stała klientką pani Agnieszki.... Karolina Najlepsi (1) Jako naturalna brunetka, wiele lat szukałam idealnego blondu dla siebie, tego... Agnieszka Zadowolona klientka (1) W efekcie końcowym koloryzacja idealnaMiła obsługa pełen profesionalizm Zuzanna Najlepsi!!!! (1) Bardzo polecam ten salon. Korzystalam z uslug zarowno p.Kasi jak i p.Ali i... Ania Polecam!!! (1) Super klimat, kreatywni fryzjerzy,piękny wystrój, jestem zadowolą, najpewno... Zadowolona klientka Rewelacja (1) Od ponad roku jestem klientką tego salonu i z czystym sumieniem mogę... Agata 100 % profesjonalizm (1) Panią Monikę poznałam dobrych kilka lat temu , kiedy byłam na etapie... Renata Masaż 10\10 (1) Masaż bardzo profesjonalny. Obsługa rewelacyjna. Miejsce godne polecenia!!!... Bartek Rewelacja (1) Magda jest najlepsza!!! Krzysiek Mogło być lepiej (1) Pani Monika czesała dzieciom i mnie fryzury przed komunia. Nie do końca... Dorota bardzo stała klientka (1) Szymon jesteś super przecież wiesz jestem twoją klientką chyba od prawie 20... MARZENA Pytanie (1) Dzień dobry słyszałam wiele pozytywnych opinii na temat tego salonu i bardzo... Marika Świetni fachowcy! Pani Ewa uratowała mi włosy! (1) Chodzę już regularnie od kilku lat. Chodziłam wcześniej do różnych salonów,... Maria Dramat cz. 2 (1) Pani menager dodała ze może wykonać teraz poprawkę, ze zajmie im to max 3... Dominika Strzyżenie (1) W salonie byłam po raz pierwszy ale od razu wywarł na mnie super wrażenie.... Nina Aleksandra (1) Bardzo miła obsługa. Strzyżenie profesjonalne pani Małgosi podoba się innym.... Aleksandra