Strzyżenie męskie. (1) Super salon! Bez problemu uratowano zrujnowaną (przez innego fryzjera)... AdaK Uwielbiam! (1) Tylko tu! Przyjaciół zapraszam ! Tylko polecać! Pod każdym względem!... Kaśka Polecam Kosmetolog Pani Beata (2) Zacznę od tego, że już wcześniej korzystałam z usług salonu Prive, i nie... Klientka
Polecam (1) Nowy salon, ale nie nowa Właścicielka. Magda jest moją fryzjerką od... Patrycja Polecam fryzjera (1) Byłam z grouponu. Niby nic takiego bo strzyzenie i modelowanie..., ale Pan... Malgosia niekomunikatywna kosmetyczka (2) Niedawno odwiedziłam salon Bordo w Sopocie pierwszy raz za namową mojej... pierwsza klientka Nie zadowolony (1) Czekałem w kolejce dobre 2 godziny. Gdy nadeszła moja kolej zamiast mnie... Niezadowolony konsument kolor i strzyżenie (1) Pan Kacper jest nieoceniony, sprawia, że wizyta w salonie to mega relaks i... kasia Rewelacja:) (1) Długo szukałam fryzjera, który w sposób profesjonalny obejdzie się z moimi... Kamila Przedłużanie rzęs (1) Byłam na zabiegu i jestem mega zadowolona z efektu. Na pewno będę wracać bo... Anna Rogowicz Tu liczy się ilość a nie jakość. (1) W salonie byłam przed świętami. Mam blond włosy i chciałam zrobić odrost i... Anna Polecam! (2) Bardzo szczerze polecam!!! Pani Kasia uratowała moje włosy po tragicznie... Marlena Polecam (1) Serdecznie polecam !!! Miła obsługa, można się zrelaksować :) Marcelina Slabo (1) Przyszlam aby podciac wlosy i ulozyc na szczotke. Pani (sadzac po akcencie... Magda Niestety nie polecam , amatorszczyzna (1) Syn byl dzisiaj na strzyzeniu. Pani wykonala strzyzenie maszynka, wyszla jej... katarzyna Jestem pod wrażeniem. (1) Korzystałam z usługi fryzjerskiej p. Sylwii ....doradziła mi zmianę fryzury... Zadowolona. Serdecznie polecam (1) Bardzo fajny salon. Panuje w nim miła atmosfera, jest czysto, ładnie a... Iza Salon na Lenartowicza, Gdańsk - Przeróbka (1) Panie przyjmują teraz na Lenartowicza (po "zapyziałym" zakładzie na Bajki -... julian-na Nie warte ceny (1) Szału na glowie nie ma... W salonie odcień wydawał się inny, jasne lampy... Klientka rewelacja (1) Dziś bylam w tym salonie trafiłam do prze -sympatycznej Pani z kręconymi... Asia