ZAWSZE SUPER (1) NAJLEPSZY ZAKŁAD FRYZJERSKI W OKOLICY, MIŁE PANIE, SUPER STRZYŻENIE. POLECAM... PIOTR Polecam (1) 1. dobry kontakt, dyspozycyjność, punktualność 2. fachowa obsługa - świetny... Aga i Jacek Bardzo zadowolona (1) Miałam okazję skorzystac z salonu DD i muszę przyznac, że na tej jednej... zadowolona
POLECAM (1) Jestem klientką tego salonu,w końcu znalazłam super fryzjera,doradzi... Monika Rewelacja! (1) Salon został mi polecony przez koleżanke która była juz pare razy i ciągle... Małgorzata Wieloch rewelacja (1) Pełen profesjonalizm, wyśmienita kadra. Cudowne podejści do Klienta i jego... iwonam profesjonalnie :) (1) fryzura, podejście do klienta... wszystko REWELACJA. dziękuję i szczerze... kama polecam!!!! (1) jestem bardzo zadowolona,świetna atmosfera,rewelacyjne fryzjerki!! jestem... Ania polecam wszytskim paniom! (1) obsługa super, atmosfera rewelacyjna, pełne zadowolenie...POLECAM! Ania MEGA ZADOWOLONA (1) jestem stala klientka. Ostatni bylam u pani Agnieszki obciac wlosy i od razu... gallla REWELACJA (1) Profesjonalnie pod kazdym wzgledem! Fachowe scięcie, miła atmosfera,... ania&kuba Naprawde warto! (1) Atmosfera i profesjonalizm uslug jest fantastyczny. Mieszkam za granica i za... Iwona gammam - opinia (1) Raczej nie polecam paniom, dla których dobre strzyżenie włosa nie jest... gammam Rewelacja (1) Bardzo dobre strzyżenie, świetny zmysł koloru, na pewno warto sprawdzić na... wiwka Nie idżcie do MAGDY!!! (1) Byłam tam w sobotę 24-01. Robiłam odrosty i wróciłam do domu z takimi samymi... RUDY "BLOND" Super (1) Strzygłem się wielokrotnie i zawsze byłem dokładnie i fachowo obsłużony. Znam... Zbyszek Monika (1) Świętnie, przystępne ceny oraz szybki i przyjemny kontakt. Serdecznie polecam. Kasia polecam (1) Bardzo profesionalna obsługa, jedyny salon w którym nie obawiam się... kataczuk super ... niesamowicie! (1) Odwiedziłam Studio Hanny Zygułą po raz pierwszy i na pewno nie ostatni.... Iwona Pani Justyna!!!! (1) Pierwszy raz trafiłam do salonu za namową koleżanki i wyszłam bardzo... Aneczka