fryzura ślubna (2) Witam serdecznie! Mam pytanko odnośnie uczesania do ślubu: Czy jest możliwość... Nulka Czarodziej w doborze koloru włosów (1) Zachęcam do wizyty u Pana Mirka, niezwykle utalentowany fryzjer. Przez... Lidka RADZĘ OMIJAĆ Z DALEKA ! (1) SZAMPON KTÓRY PIECZE I PO KTÓRYM WYPADAJĄ WŁOSY, KRZYWE CIENIOWANIE...... MAGDA
totalna porażka (1) Moje doświadczenia z tym salonem nie należą do najprzyjemniejszych. Byłam tam... lilka :) (1) Super :) asiulka Aga - opinia (1) polecam ten salon fryzjerski, oprócz zwykłej obsługi fryzjerskiej można... Aga Polecam! (1) Przychodzę do en vogue już od ponad roku i jestem zadowolona usług. Kolorek... ksenia :) (1) Od kilku miesięcy korzystam z usług fryzjerskich Pani Iwony i jestem zawsze... Trafiłam przypadkiem Bardzo fajnie ale drogo (1) Ja także jestem zadowolona klientka pani Agnieszki :) Wloski zawsze sa w... Decori super fryzjer- polecam (1) długo zastanawiałam się czy coś napisać aż w końcu , gdy po miesiacu od... Ola Odpowiedź do opini z dnia 3 sierpnia (1) Posiadamy grono zadowolonych klientek, które korzystają z naszych usług od... Magdalena Atelier ruina i tragedia (1) jakosc uslug amatorska.kompletnie nie czulam sie profesjonalnie... anita PAN PRZEMEK (1) TAM GDZIE PAN PRZEMEK TAM I JA:)JEST REWELACYJNY...WIE CO ROBI...WIDAC ZE... ATKA Najlepsza jest p Ala (1) Byłam w salonie i wyszłam bardzo zadowolona szkoda ze ceny sa takie wysokie.... emi Polecam ALE... (2) Jeśli jesteście przywiązani do usług Pana Krzystofa - to wcale się nie dziwię... Były_klient. ocena (1) Ja od ponad roku przedłuzam włosy, jestem bardzo zadowolona z tej metody i z... Kasia Super obsluga (1) najlepsza obsluga z gdansku bylem u Pani Agnieszki profesjonalistka w kazdym... Jacek Koszmar !!!!! (1) pierwszy i ostatni raz odwiedziłam ten salon!!!! Salon okazał sie jedna... Magda POLECAM! (1) W salonie ANNA bylam dwa razy. Raz bylo to czesanie, z ktorego bylam bardzo... Agata JEST OK. (1) Chodze tam juz od jakiegos czasu (salon jakies 2 lata temu polecila mi... Ania