SALON OMIJAJCIE Z DALEKA!!!! (1) Doprawdynie wiem,co za diabeł podkusił mnie,żeby udać się na zmianę fryzury... malena1@vp.pl Henna (1) Jestem klientką salonu już jakiś czas ale dopiero niedawno pierwszy raz... klientka boluś - opinia (1) Jak zwykle p. Asia najlepsza na świecie:)!!!. Wczorajsza wizyta... boluś
Poprostu świetnie ! (1) Jestem zachwycony że wkońcu znalazlem tego co szukalem ! Udałem sie pierwszy... Piotr Profesjonalne podejście do klienta (1) Klimatyczny salon, przyjazna atmosfera.P.Alicja bardzo starannie... Sylvia Polecam (1) Skorzystalem ze strzyzenia raz kolejny. Naprawde goraco polecam. Strzyzenie... Pawel naprawde polecam (1) DZIS BYLAM U PANA PAWLA-POTWIERDZAM WSZYSTKIE POZYTYWNE OPINIE NA JEGO TEMAT.... IWONA Jest super!!! (1) Niepowtarzalny saolon o bardzo oryginalnym, nowoczesnym wystroju. Iście... Aneta Śpiewak beznadzieja! (1) odradzam.proste obcięcie grzywki okazało się nie lada problemem dla Pani... Klientka świetnie! (1) Polecam gorąco. Byłam z polecenia, pierwszy raz, przed studniówką. Nie... Jagna REWELACJA (1) Obsługa spaniała godna polenie każdemu. Usługi kosmetyczne i fryzjerskie na... Monika solarium (1) zachecam i polecam solarium jast czysciutkie,eleganckie,sa najnowsze lampy z... irena anetka - opinia (1) Bardzo polecam, dziewczyny sa naprawde super. Zawsze uśmiechnięte i miłe.... anetka Polecam (1) Jestem kolejną zadowoloną klientką Pani Moniki, jest to bardzo punktualna i... Małgosia Bajzel (1) fryzjerki mają olewający stosunek do klienta. Siedziałam tam 2 godz.a nawet... M Pani Ania.G (1) Witam Szukałem na tej stronie dobrego fryzjera i teraz z czystym sumieniem... Kwidzyniak p. Magda (1) Odwiedziłam kilka pań kosmetyczek w Trójmieście i tylko z p. Magdy jestem... magda idealne miejsce (1) czy jeśli powiem, ze jest to miejsce z którego wychodzę zawsze w pełni... Celina MASAKRA (1) Kobiety pracujące tam nie znają sie kompletnie na rzeczy, biorą wielka kase... Kika głowa w dobrych rękach (1) Nie posiadam na tyle dobrej wyobraźni, aby zawsze wiedzieć, jak powinna... Anna