POLECAM! (1) Skorzystałam ostatnio z usług tego salonu i jestem bardzo mile zaskoczona... Kaja ZDECYDOWANIE POLECAM!!! (1) Pani Monika strzygła mnie po raz pierwszy... ale na pewno nie ostatni :-) Z... Joanna :) (1) Dobrze, że są jeszcze tacy profesjonaliści jak Pan Krzysztof. Pierwszy raz w... Monika
POLECAM ! (1) Chodzę do Ona & On przynajmniej raz w miesiącu . ! Świetna OBSŁUGA !POLECAM... Igor ; ] Jestem zachwycona i miło zaskoczona! (1) Parę dni temu koleżanka poleciła mi ten salon, poszłam nie do końca... Monika Polly - opinia (1) W koncu znalazlam frzyjera w Gdansku, z ktorego wychodze zadowolona. Chodze... Polly dorota - opinia (1) Pani Karina stworzyła na mojej głowie bardzo twarzowa i kobieca fryzurke mimo... dorota Polecam gorąco!!!! (1) Pozdrawiam załogę. Trafiłam przez przypadek w sylwestra do salonu mając... Gocha pani Agnieszka!!! (1) pierwszy raz trafllam zupelnie przypadkowo i wyszlam bardzo zadowolona.... Agnieszka ewelina - opinia (1) polecam szczególnie p. Olę jeszcze nigdy nie miałam tak pieknie obcietych... ewelina Mało takich fryzjerek (1) Są 3 naprawdę dobre i miłe fryzjerki, jedyny mankament to że trzeba się... Daniel zwiedziona pozytywnymi opiniami ... (2) poszłam do tego salonu- trafiłam do pani z ciemną aysmetrycznaą fryzura- nie... Monika jak najbardziej! (1) byłam dzisiaj i jestem w 100% zadowolona, na pewno tam wrócę, pani miała... tokso Profesjonalizm! (1) Zdecydowanie polecam! Bardzo miła obsługa! Dziewczyny są rewelacyjne pod... Agnieszka Lewińska Polecam Panią Ewę (1) Pani Ewa- artysta fryzur i wizażu. Osoba z pasją, talentam. Jestem jej stałą... Basia polecam (1) salon rewelacyjny.polecam wszystkim. mp Architektura??? (1) Niestety nie jetem zadowolona z uslug tego salonu,pani ktora mnie obslugiwala... Aniela polecam (1) Byłam po raz pierwszy,ale napewno nie po raz ostatni.Byłam u Pani Dominiki i... ela ewa - opinia (1) Odwiedziłam Laurent po raz pierwszy i zdecydowanieo nie ostatni. Wychodząc z... ewa PROFESJONALNE STRZYŻENIE (1) Jestem stałym klientem od kilku miesiecy i tak profesjolanego strzyzenia nie... MARCIN