Suuuper (1) Odwiedziłam ten salon i szczerze mogę go polecić.Ostanio zmieniałam fryzjerów... klara jedna z sylwek :) - opinia (1) w poniedzialki czesto mamy zamkniete ale bez nerwow numer do pracowni jest... jedna z sylwek :) Taki sobie ktoś - opinia (1) Własnie wróciłam z alternativu i jestem zawiedziona gdyż słono zapłaciłam za... Taki sobie ktoś
Polecam! (1) Pani Kasia ma talent! Zawsze jestem zadowolona i odmłodzona :) po wizycie w... Hanka N.K. - opinia (1) Czytając same pozytywne opinie zamieszczone tutaj zdecydowałam się na wizytę... N.K. Fryzjer z powołania ;-) (1) Bardzo, ale to bardzo polecam zakłąd fryzjerski pani Lucyny. Przez wiele lat... Ola Ten Salon jest rewelacyjny!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Fachowa obsluga,kompetencja,zaangazowanie to tylko niektore cechy... kuba polecam :) (1) Profesjonalizm , miła obsługa , spełnienie oczekiwań . Gorąco polecam -warto... edka polecam (1) Ja również polecam Panią Dominikę. Paznokcie są super, bardzo wytrzymałe i... Ania super :) (1) od ponad roku chodzę do Ani i jestem baardzo zadowolona, to co ona robi mi z... monika Usługa mniej więcej OK, ale cena???!!! (1) Balejaż 2 kolory plus ścięcie (włosy nawet nie do ramion) no i ułożenie... Ika Zupełnie przeciętnie (1) Bez rewelacji i szaleństwa, niestety nie mogę napisać równie pochlebiającej... klientka miłe zaskoczenie (1) dostałam herbate,zniżke(dzięki karcie euro26) i fajną fryzurkę...przyjemne... ai Tylko do p. Gosi! (1) Jeśli komuś zamarzy się fryzura a la Bob to tylko u p. Gosi! Do tego miłe... magnesja Polecam (1) Bardzo sympatyczna obsługa, fotele masujace to bajka ;). Tylko masują za... Agava Polecam! (1) Szczerze polecam ten salon. Byłam kilka razy i zawsze obsłużono mnie miło i... Stała klientka bardzo dobry fryzjer (1) dopóki nie "odkryłam" bogny wizyty u fryzjera kojarzyły mi się raczej... Marysia Polecam! (1) Ostatnio moja przyjaciółka poleciła mi Salon fryzjerski Dalia 2.Ja osobiście... Ewa ;] (1) bardzo mila atmosfera oraz wysoka jakosc uslug. a fryzjer owszem bardzo... Magdalena Serdzecznie polecam! (1) Bardzo sprawna i miła obsługa!!!!Polecam wszystkim niezdecydowanym paniom, bo... Magda