POLECAM! (1) Jestem stałą klientką tego salony ze względu na jakość usług!Moje włosy po... Coco Modemoiselle POLECAM w 100% (1) Uważam, że Pan Szymon patrząc na klientkę widzi w jakiej fryzurze będzie jej... Dagmara rewela!!!!! (1) ja mam najcudoniejsze akryle na swiecie polecam pania Iwonke :)))) kara
Rozczarowana (1) Może w pozostałych salonach jest lepiej, ja niestety nie jestem zadowolona,... marzena salon SUPER (1) salon super, jakośc usług REWELACJA nie ma dnia zebym nie wychodzila z tego... BEATA Bez rewelacji! (1) Byłam u p. Moniki (długie blond włosy) na strzyżeniu. Prosiłam o fachową... Monika z Gdyni French manicure - koszmar (1) Totalne rozczarowanie. Miał być zwykły manicure i french. Myślałam, że tego... Monika z Karwin Justyna - opinia (1) kierowana dobrymi opiniami, udałam się do tegoż salonu. już od wejścia... Justyna Naprawde Warto !!!! (1) Jestem klientką TRENDY od początku czyli już kilka latek chyba ze 3 albo 4 ?... stała klientka Magda - opinia (2) Umówiłam się telefonicznie na farbowanie i próbną fryzurę ślubną. Jakie było... Magda Nie biora klienta na powaznie (1) Przyszlam do salonu rowno o 9 gdzie ten powinien byc juz otwarty bo... Niezadowolona Dziękuję Maciek !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Dziękuję MAĆKOWI za niezwykle miłe chwile spedzone podczas ostatnich kilku... Ewcia GWARANCJA ZADOWOLENIA (1) pozdrawiam i dziękuję za piękny kolor. ewelina Super! (1) Bardzo sympatyczny i fachowy salonik! Dziękuję Paniom za te długie włosy i... Anka POLECAM!!!!!!!! (1) ŚWIETNIE DOBIERAJĄ KOLOR I STRZYGĄ - 100 % FACHOWEJ OBSŁUGI - DO TEGO MIŁA... Monia Pazurki to tylko u Pani Kasi (1) Jeśli ktoś chce mieć pięknie przedłużone pazurki to polecam tylko i wyłącznie... Iwona marta - opinia (1) Usługi wykonywane są bardzo dobrze - pozdrawiam karine i magde ktora juz tam... marta polecam :) (1) Dzisiaj byłem w Trendy u pani Agnieszki.Bardzo miła,profesjonalna... Piotr Przedłużanie włosów na piątkę (1) Jakiś czas temu przedłużałam włosy w tym salonie i muszę przyznac że po raz... Marta Iza - opinia (1) Bardzo miła obsługa super klimat tak trzymać Iza