Nie polecam (1) Zawitałam dzisiaj do salonu Mila. Poprosiłam o konkretną fryzurę a Pani... magda ROZCZAROWANIE (1) Kilka dni temu miałam watpliwą "przyjemność" byc na dopełnianiu paznokci u p.... Ewelina :) (1) Bardzo pozytywnie oceniam ten salon. Mają bardzo niskie ceny dla studentów.... Łukasz
Pan Robert jest rewelacyjny!!! (1) Byłam na manicure i malowaniu u Pana Roberta.. Malowanie nie ot takie sobie,... Lilka Polecam (1) Jestem kolejną zadowoloną klientką Pani Moniki, jest to bardzo punktualna i... Ania POLECAM!!!!!!!!!!! (1) Jestem bardzo zadowolony ze strzyzenia ;) atmosfera w salonie rewelacyjna;)... grrr Profesjonalizm w 100%!!!! (1) Ja od pierwszej wizyty w tym salonie wiedziałam, że zostanę jego stałą... Karolina Świetnie!!!!!!!!!! (1) Byłam w salonie po raz pierwszy,i na pewno nie ostatni:) Zostałam świetnie... lolipop Marta - opinia (1) Zadowolic mnie fryzjersko nie jest łatwo ;p, ale Honoracie udalo s ie to... Marta Polecam (1) Uważam że to bardzo dobry salon fryzjerski , ceny są OK teraz mało jest tak... Suzi znakomity salon ipełnia zadowolenia (1) byłam w tym salonie po raz kolejny, po długiej jednak przerwie. W słusznosci... anna ... (1) Wszystko oK gdyby nie to ,że pewna z fryzjerek ścięła mi włosy o wiele za... Mooonikaaa Polecam (1) Polecam wszystkim salon. kozystam z usług pani Marzeny która robi piękne... barbara Polecam panią Żanetke:) (1) Ja kilka krotnie korzystałam z usług pani Żanetki i raczej zostane jej stałą... Joanna Papierosy (1) Byłem na strzyżeniu kilkakrotnie ale podczas ostatniego niedośc że musiałem... Ja cicha - opinia (1) dziewczyny super przemila obsluga fryzjerstwo wysoki poziom kosmetyczka... cicha Rewelacja! (1) Odwiedziłam En Vogue po raz pierwszy i zdecydowanieo nie ostatni. Wychodząc z... M&M P.Mariola - opinia (1) Szczerze polecam ten zakład fryzjerski.Zawsze zdaje się na doświadczenie i... P.Mariola Serdcznie Polecam! (1) Jestem bardzo zadowolona z profesjonalnego oraz miłego salonu jakim jest... Anna W. Ania - opinia (1) Korzystam z usług pani Izy od paru miesięcy i zawsze jestem... Ania