Polecam (1) Przez wiele lat szukałam dobrego zakładu fryzjerskigo gdzie zajęto by się... Anna P. polecam (1) czuję się po wizycie jak młoda bogini ,piękna i młoda polecam wszystkim -... zetogda rewelacja :) (1) dzisiaj po raz pierwszy odwiedzilam Alterntive Club i jestem bardzo bardzo... Żaneta
Monika - opinia (1) 3 06 2008 skorzystałam z usług salonu w centrum Gdyni .Obsługa bardzo... Monika bardzo polecam (1) jestem bardzo zadowolona z salonu pani Lucyny. naprawdę fachowe doradztwo i... A.P. pozytywnie... (1) akurat byłam u pana Roberta i bylo super. Przesympatyczny profesionalista,... emilka Joanna - opinia (1) Niestety jestem zmuszona dołączyć do grona niezadowolonych klientek. W dniu... Joanna Rewelacja!!! (1) Radzę całkowicie oddać się w ręce stylistów (bo trudno nazwać ich tylko... Roma POLECAM. (1) Bardzo miła i sympatyczna obsługa ( kawka, herbatka czy woda). Pani... Aleksandra :) (1) stale, niskie ceny i mila, profesjonalna obsluga. polecam wszystkim z Moreny... Logan trwała prostująca (1) Usługa kosztowała 140 zł, w ogóle nie została dopełniona. Po nałozeniu... niezadowolona klientka REWELACJA!! (1) Szczerze mówiąc to jestem serdecznie zdziwiony poniższą opinią o salonie... Z... Elvisu Super! (1) Chciałabym polecić wszystkim Pana Piotra, doslownie uratował moją głowe :)... Aleksandra Marzena - opinia (2) No ja niestety trochę negatywnie.Trafiłam do Alternative z takim niemodnym... Marzena Polecam (1) Ze spokojnym sumieniem polecam TRENDY i pracujących tam Fryzjerów :)... Duże Oczy :] Polecam paznokcie (1) Polecam wszystkim manicure. Chodzę tam na paznokcie i każde moje życzenie z... m... Polecam (1) Bardzo fajne miejsce, super klimat i świetna obsługa. Profesjonalnie ścięto... Aneta jest ok (1) Błam tan na paznokciach. Zmieniam salony jak rękawiczki, po innych paznokcie... pazurek Naprawdę jakość jak z Londynu (1) Zachęcona artykułem w Glamour z pewną taką nieśmiałością udałam się do... Maxi Pani Anita - Fryzjer - fachowiec wysokiej klasy (1) Uwielbiam, jak pani Anita zajmuje się moją głową - potrafi dobrać kolor,... Bogusia K.