Pani Gosia jest super!! (1) Gorąco polecam wszystkim Panią Gosię!! Zrobiła mi fajną, lekką fryzurkę w... cream Pani Monika (1) Witam Wszyscy są zachwyceni Panem Darkiem, a ja jestem klientką pani Moniki.... Oddana Klientka Super (1) Dziś byłam u Anety. Ostrzygła mnie super, doradziła, powiedziała jak... Ja
Dobry adres (1) To miejsca uzależnia, w pozytywnym sensie :-) Regularnie tam wracam od 2 lat.... Iwona Witam (1) Salon przy ul. Wilanowskiej jest znakomitym miejscem na poprawe wyglądu,... Cytrynka SUPER SALONIK (1) Generalnie nigdy nie zmieniałem swojej fryzjerki ale po przeprowadzeniu w... WILAN Kasia - opinia (1) Ja mam mieszane uczucia..zachęciły mnie do skorzystania Państwa opinie. W... Kasia extra (1) bardzo fajna metoda przedłużania i zagęszczania włosów,polecam sylwia TO JAKIŚ ŻART (1) Fryzjerki nic nie potrafią!!! Włosy są sciete nie równo! Szefowa nawiedzona... ja Jestem zadowolona ;) (1) Byłam u fryzjerki Sylwi, bardzo sympatyczna kobieta. Poprosiłam o modeling ze... Monika Najlepszy salon dla młodych profesjonalistów (1) Bardzo polecam salon Dariusza Degowskiego. Fajna, luźna atmosfera oraz... JW23 Znalazłam idealny zakład fryzjerski (1) Chodzę do Szymona od kilku lat. Chodzi do niego również moja mama (po 70tce).... Iwona Polecam :) (1) ogolnie to polecam ...super klimat tam panuje...zawsze doradza... zadowolona Profesjonalizm na światowym poziomie. (1) Za namową znajomej umówiłam sie na wizytę w tym salonie. No i się nie... Gertruda to jest salon godny polecenia (1) Jestem klientką pani Izy . Jest świetna potrafi podejść do klienta. jest miła... maria Krzysiowi i Przemkowi można zaufać.. (1) Osobiście korzystałam ze strzyżenia.. można powiedzieć ze z "niczego" zostało... J. Właścicielce przydałby się zimny prysznic z sanepidu!!!!!!!!!!!!!! (1) Tam byłam 2 razy i za każdym razem zlali mnie lodowatą wodą! Pierwszy raz... Daria Agusia0512 - opinia (1) Świetna obsługa. Jestem bardzo zadowolona. Agusia0512 PO PROSTU SZOK (1) DŁUGO SZUKAŁEM I ZNALAZŁEM, STRZAŁ W 10! Pierwszy raz fryzjer zrobił to co... Marcin Totalna beznadzieja (1) Ciągle inni fryzjerzy tam pracują. Właścicielka bardzo nachalna ; ciągle... Anna