POLECAM (1) Byłam , sprawdziłam - jest OK . Polecam ten zakład !!! zadowolona Naprawdę polecam ! (1) Zachęcona wypowiedziami innych klientów tego Salonu postanowiłam i ja... Karina Ceny (2) chciałabym się dowiedzieć ile kosztuje czesanie w tym salonie. Klasyczne... Alicja
maryska - opinia (1) Witam, co do salonu to bez rewelacji. Ratuje go jedynie obecnosc Pana Tomka.... maryska Bosko (1) Cóż można więcej napisac, Julita i Karina to czarodziejki...i ta... Ewelina Nohrstedt Ewa - opinia (1) Przemiła obsługa, fachowe doradztwo. Pani Brygida ma "złote ręce". Polecam. Ewa mój ulubiony salon fryzjerski !!!!! (1) Rewelacyjne miejsce! Zawsze wychodzę od Pani Kasi bardzo zadowolona i... aga Polecam (1) Korzystam z usług na dziale męskim i zawsze jestem zadowolony.Miła i fachowa... Beria Pani Renata (1) Zachęcona pozytywnymi opiniami na portalu trójmiasta zapisałam sie do Pani... zorro Świetny (1) Położony w dobrym miejscu, nie miałam trudności z zaparkowaniem samochodu.... Agnieszka Super!!! (1) Nie zgadzam sie z opinia poniżej, ponieważ ja w ciagu 2 miesiecy obcinalam 3... Karolina. PERFEKCJA. PO PROSTU PERFEKCJA. (1) Piotr to prawdziwy perfekcjonista. Szkoda, że jest teraz w Polsce tak... Maciej OMIJAJCIE SZEROKIM ŁUKIEM (1) ODRADZAM !!! Jesli chcecie miec ładne włosy omijajcie ten salon . Byłam u... ZAŁAMANA ZNISZCZONYMI WŁOSAMI masakra (1) byłam tam pierwszy i ostatni raz!!! zanim usiadłam na fotel to pokazałam Pani... Aga janeczka - opinia (1) Zazwyczaj kiedy wychodzę od fryzjera jestem niezadowolona, ale kiedy... janeczka :) (1) WITAM.BYŁAM PRZEDWCZORAJ KLIENTKĄ PANA MARCINA.ŚWIETNY FRYZJER KTÓRY W 100%... ZADOWOLONA kasa (1) masz placic 177zł a po usludze biora od ciebie 240 (tyle płacę za wynajem... bronka NIKOMU NIE POLECAM!!!! (1) DwaRazyByłam wTymZakładzieFryzjerskimObcinałaMnieSzef... Agata Eugenia - opinia (1) Bardzo duża pochwała dla Pani Gabrysi,jest wspaniała .talent i serce włozone... Eugenia Brak słów (1) Atmosfera panująca w tym salonie to po prostu istna tragedia. Fryzjerki... Monika