super salon (1) bardzo konkretny salon, jestem klientem od 5 lat i zawsze fryzura była taka,... Sławek warto odwiedzic (1) Fajny salon , prowadzony w miłej atmosferze, warty polecenia!miła obsługa ,... keniek 100% ZADOWOLENIA !!! (1) Właśnie schodzilam z czarnego koloru i robilam pasemka jaśniejsze i jestem w... Karmi
super (1) miła atmosfera, bardzo dobre ceny. Adam Super!! (1) Polecam szczególnie pania Beate. W salonie jest fajna atmosfera, mozna poczuc... Elżbieta Niesamowici !!! (1) odwiedziłam en vogue po raz pierwszy i na pewno nie ostatni. Wchodziłam... Sandra Naprawdę świetnie ! (1) Nie przepadałam za wizytami u fryzjera, ponieważ nigdy nie byłam w 100 %... Sara jagna - opinia (1) strzygl mnie Itodo wszystko ok , tylko ze spytal se mnie jak maja byc wlosy... jagna W końcu :) (1) W końcu mogę napisać co myślę o tym salonie ... Już dawno powinien być na tym... Katrin beznadzieja (1) czeka lem ponad 20 minut mimo iż byłem umówiony, nie zaproponowano nawet nic... Daniel Własnie z niego wrocilam... (1) Ładnie urządzone wnętrze, miła atmosfera, świetne Panie - są pełne... zadowolona Polecam !!! (1) Do salonu trafiłam przypadkiem ponad rok temu. Jestem bardzo zadowolona z... Ania M. super fryzjer (1) Goraco polecam .korzystam z uslug jedynie p.Ali gdyz jest niezastapiona... kasia stała klientka (1) Jestem klientką tego salonu od niespełna roku, dzisiaj zadzwoniłam aby umówić... aniadn P O L E C A M !!!!!!!! (1) Bardzo miło przyjęłam zabieieg na twarz, zasugierowany przez p. Aleksandrę.... Stała klientka !!! (1) Jestem stałą klientką,(także fryzjerką).Kiedyś nawet pracowałam z Bogną.Moja... Hania Polecam (1) Zakład poleciła mi koleżanka,która bywała juz w poprzedniej lokalozacji.... ewa nowak WSZYSTKIM POLECAM!!!! (1) Jestem klientką Pana Tomasza od dwóch lat i z czystym sumieniem mogę zapewnić... stała klientka MIESZANE UCZUCIA (1) Odwiedziłam ostatnio Club Fryzjerski Alternative. Miałam do ułożenia włosy.... mała_mi przypadkowy, ale bardzo celny wybor (1) Nie jestem z Gdanska i nie mialam pojecia ktory salon wybrac. Padlo na... axela