Super!!!!!!!!!!!!!! (1) Z czystym sumieniem mogę polecić wszystkim ten salon. Byłam tam na uczesaniu... Karina dziewczyny z krewetki (1) pijac kawke w sopocie zajrzałam na piekny dziedziniec TRZY gracje i NIE DO... JUSTYNA rewelacja (1) rewelacja g
WARTO SPRÓBOWAĆ:) (1) PERFEKCYJNIE WYKONANA USŁUGA ALE PRZEDE WSZYSTKIM PRZYSTOJNY FRYZJER:) DOPIESZCZONA KLIENTKA Salonik (1) Dziewczęta piękne, fajowy szefuńcio, wykwalifikowane fryzjereczki i wystrój... Gosieńka zawiedziona (1) Do odwiedzenie tego salonu skłoniły mnie wypowiedzi na tym portalu.... adiaps ek - opinia (1) Wyjątkowo przyjazne miejsce. Piękny wystrój, ustonnie połozony zakład. Miła... ek POLECAM GORĄCO!!!! (1) trafiłam tam przypadkiem, bo to nowy salon w Sopocie i zdecydowałam się... Małgorzata najlepszy salon w trójmieście !!! (1) Serdecznie polecam nowo otwarty salon w sopocie DEJA VIU profesjonalna... iWONKA.c Lucyna i Beata - opinia (1) Bardzo dobry fryjer,wspaniala obsluga i sympatyczna atmosfera . Jestem co... Lucyna i Beata rewelacyjny nowy salon (1) Zupełnie przypadkiem dowiedziałem się o nowym salonie fryzjerskim Deja vu.... Piotr super (1) Niedowiary -- dzieki córce trafilam do p Asi w Dejavu ,jestem nareszcie... ewa Emila - opinia (1) Odwiedziłam ten salon zachęcona przez koleżankę. Niestety wizyta bardzo... Emila srednio (1) korzystam z uslug kosmetycznych w tym zakladzie i byla tam iwonka ktora nie... ania Polecam (1) Dobre cięcie, mniej podoba mi się brak ręczników jednorazowych jola Polecam (1) Do salonu trafiłam po przeczytaniu opinii na 3mieście.pl Na głowie miałam... sanna jest bosko (1) To najpiekniejszy salon na swiecie mam odzywiona twarz zrobione brewki Masaz... Marta Zawsze znajdzie sie ktos niezadowolony (1) Jedni lubia tego, fryzjera, inni wola tamtego. W tym zawodzie nie da sie... Pablo malboh - opinia (1) Miła atmosfera,profesjonalna obsluga,ja bylam u pani Asi jestem zadowolona.... malboh polecam (1) Napewno krzywdy tam nie zrobia(a zdarzylo mi sie to w innych... Izka