zdecydowanie nie polecam (1) bylam na scinaniu. cena wyskoka a rownie dobrze moglam isc do osiedlowego... a pozdrawiam (1) super klient Polecam P. Magdę - kosmetyczkę (1) Świetnie wykonuje zabiegi, udziela fachowych porad, a przy tym jest bardzo... Justyna
Beata - opinia (1) nie ma sie co rozpisywac SUPER SALON!!! I LIGA!!!!!! atmosfera jak nigdzie... Beata Polecam (1) Znalazłam adres salonu Dalia na portalu Trójmiasto. Skorzystałam z jego... Ilona aga - opinia (1) po przeczytaniu b.dobrych ocen oww.zakładzie poszłam aby się ostrzyc i... aga nie znjdziecie drugiego takiego miejsca na ziemi bo to 7ksieżyc... (1) TAK TO PRAWDA ODKĄD UCZĘSZCZAM DO MOJEGO UKOCHANEGO SALONU ,CZUJE SIE LEPIEJ... STAŁA BYWALCZYNI ANIA.. Nowa ja (1) Od bardzo długiego czasu korzystam z usług kosmetycznych Pani Hanii - pełen... Ewa N. jak można narzekać na Karolinę? (1) w Trendy bylam wczoraj, chodze tam od ponad dwoch lat. zawsze bylam... ola Kask:( - opinia (2) Niestety po wizycie u fryzjera w Heaven Beauty jestem rozczarowana. Fryzjerzy... Kask:( stała klientka (1) No zaczynam się martwić, bo tak wszyscy chwalą panią Renatkę, ze niedługo... iza Uwaga!Jesli chcesz miec piekne wlosy i wygladac rewelacyjnie. (1) Jestesmy mieszkankami Gdanska,duzo podrozujemy i mamy swiatowe doswiadczenie... Silvia i Dorota Ninard Galeria bałtycka!! (1) Goraco polecam!! Scięcie Profesjonalne, wlosy idealnie sie ukladaja a juz dwa... Kasia afro-women - opinia (1) Alternative to ciekawa alternatywa dla tych którzy w salonie oprócz... afro-women załamana - opinia (1) Chciałam wszystkich ostrzec przed tym salonem.. Miałam nadzieje idąc tam ze... załamana jak dla mnie SUPER !!!!!!!!!!!!! (1) Witam! Polecam wszystkim fryzjerki w tym salonie !, są wspaniałe, zawsze... lejdi24 Robert Boski (1) Panie Robercie to co robi Pan z włosami to istne arcydzieło, prawdziwa... M@X Usługi godne polecenia (1) Do zakładu trafiłam w sumie przypadkowo, ale po pierwszej wizycie z... Magda frytka - opinia (1) Bardzo fajny salon kosmetyczny. Muszę przyznac, że świadczone usługi są na... frytka jestem bardzo zadowolona (1) byłam u p.Agnieszki i nie mogę powiedzieć złego słowa. Dawno nie wyszłam tak... zadowolona :)