Grażyna - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten salon! Przytulny, przestronny z uprzejmą... Grażyna sopocianka - opinia (1) Byłam. Bardzo sympatyczna Pani fryzjerka, z fryzury jestem zadowolona i będę... sopocianka wiele do zyczenia (1) wszystko jest ok,jednakze produkty na jakich pracoja fryzjerzy pozostawiaja... ania
Polecam! (1) Nie lubię zmieniać fryzjerów, ciężko jest mi zaufać nowej osobie. Do zmiany... Monia Anna - opinia (1) Coś mnie podkusiło i zamiast do P., który strzyże bardzo dobrze umówiłam się... Anna czas to pieniądz-nie w alternative:) (1) Zacznę od tego,że byłam tam dość dawno temu, ale nikt nigdy wcześniej... karolcia Paynokcie (1) Jestem bardzo zadowolona! Przyjemny klimat, sympatyczne panie. Ala ;-) (1) Pani Karolina zrobiła z moimi wlosami cos niesamowitego!!!naprawde super -... See Tak ta Pani zna się na fryzjerstwie (1) pomogła mi pozbyć sie dolegliwości skóry głowy polecając szampon może nie... Beata ŚREDNIO... (1) Wchodząc do salonu nie bardzo widzialam zainteresowanie moja osobą..czekałam... klientka extra!!! (1) Witam1 salon Floris zostal przeniesiony dokladnie naprzeciwko na ulicę... ALEXIA nie polecam! (1) Korzystalam trzykrotnie z uslug p. Karoliny. Ostatnia wizyta niestety nie... gosia Pani Karolina jest super! (1) Gorąco polecam Panią Karolinę, która naprawdę się zna na tym, co robi,... Ania POLECAM!!! (1) Miła sympatyczna atmosfera, dziewczyny bardzo fajne i przede wszystkim to... Olcia mala - opinia (1) PO KILKU WIZYTACH U PANI ALICJA STWIERDZILAM ZE BRAK JEJ FANTAZJI I... mala mimi - opinia (1) Powiem tak,niektóre fryzjerki miłe,ale ogólna atmoasfera srednia, najgorsza... mimi Wreszcie znalazłam fryzjera dla siebie! (1) No więc po przeczytaniu opinii na trojmiescie, z pewną dozą nieufności... Arua stała klientka - opinia (1) To jest bardzo dobry salon fryzjerski polecam każdemu kto chce zmienić swój... stała klientka Polecam Pana Pawła! (1) Młody ;) z głową pełną pomysłów, bardzo dokładny. Kiedy masuje głowę podczas... Olga Moja ocena : (1) Obsługa jest sympatyczna i uprzejma ;D Usługi są rewelacyjne, ceny są dość... Dominisia