super salon (1) jeszcze w takim salonie nie bylam:) po prostu super!!! sami profesjonaliści.... kasia JESTEM BARDZO ROZCZAROWANA!!!! (1) Wysokie ceny niestety nie są adekwatne do niskiej jakości usług ://!!... klientka Agnieszka - opinia (1) Jestem stałą klientką pani Anety od kilku lat i pozostane nią na zawsze :)... Agnieszka
NAJGORSZY! (1) Bardzo nie profesjonalni fryzjerzy, dzięki pani brygidzie musiałam ściąć... Ewelina REWELACJA... (1) Odwiedziłam ten salon za namową przyjaciółki. I ten salon, był tym ktorego... Gosia Polecam Beatę !!! :) (1) Korzystam z usług en vogue'a już od ponad roku:) Polecam fryzjerkę Beatę... Magda "Jamajka" Spalone wlosy! (1) Fryzjerka spalila mi wlosy. Nastepnego dnia "gratis" kladli mi kolejna farebe... Karolina POLECAM :) (1) Jestem klientką Pani Kasi - świetna fryzjerka; doradzi, dobierze kolor i... Renata pytanie (1) chciałabym sie dowiedzieć jaka mniej więcej jest cena strzyżenia wraz z... a rozczarowana (1) Salon ten polecila mi kolezanka, poszlam pierwszy raz i ostatni. Weszlam... Klientka Salon dla pań i panów (1) Bardzo sympatyczny salon, zwłaszcza Pani Ewa i Pani Asia z męskiego. Z usług... klientka z rodziną Kuciak - opinia (1) bylem dzis..i pewnie bede tam za niedlugi czas znow!;] bardzo fajnie.. bylem... Kuciak REWELACJA!! (1) P*O*L*E*C*A*M !!!!!!! "Zdradziłam" moją fryzjerkę, do której chodziłam 15... Gosia beznadzieja (1) pan fryzjer cigle rozmawia przez telefon a do fachowca to mu daleko, poniewaz... ja POLECAM (1) do salonu chodze od kilku miesiecy,z pedicuru,manicuru jak i z fryzjera... Magda Klientka - opinia (1) Poszłam do salonu Trendy po przeczytaniu wielu pochlebnych opinii. Nie wiem... Klientka klientka (2) Nie mam pojęcia skąd tak dużo pochlebnych opinii na temat p. Grzegorza. Moim... F niezadowolony - opinia (1) Cennik wisi naklejony na drzwiach, a po zakończeniu strzyżenia żądają o wiele... niezadowolony może być. (1) są tam 2 fryzjerki, którym jako tako można zaufać. jedna ruda a druga ładna w... dziczek maja (1) bylam nie dawno jest super jestem zadowolona idealny kolor mi dobrano... majka