Aniah22 - opinia (1) Polecam jak najbardziej,wszystko rewelacyjne a ceny przystępne. Aniah22 Taki zakładów jest naprawde nie wiele (1) Powiem tylko tyle, że naprawde warto odwiedzic ten zakład boro267 x - opinia (1) salon jest super, bardzo polecam p. Lidke, ktora zawsze znajdzie fajne... x
w tym zakladzie czas sie zatrymal (1) zaklad nie salon z czasow PRL-U.pani iwona i caly personel zatrzymali sie na... maryanna iza - opinia (1) Po raz kolejny się nie zawiodłam. Salon profesjonalny, przemiła i... iza goraco polecam (1) goraco polecam, obsluga bardzo mila, bardzo mile i przytulne wnetrze,... ania81 super super:) (1) bylam 3 razy, bardzo polecam :) pierwszy raz u pani Kasi - bylam... Aśka Polecam każdemu!!! (1) Chodzę do Wiesi od 3 lat i nigdy nie byłam niezadowolona. Zawsze kombinujemy... Juss jestem zadowolona :) (1) Trafiłam do tego zakładu przez przypadek, i będę tam wracać. Miła obsługa i... klientka aliena - opinia (1) teraz juz wiem dlaczego mają tak tanio, za badziewie mało sie płaci aliena Uwielbiam TRENDY:) (1) Od paru lat regularnie chodze tylko i wylacznie do Trendy:) Sa super. Nie... madzia Po£echtaj Twe uspione zmys£y! (1) Naleze do bardzo wymagajacych i kaprysnych klientek, szukajacych czegos... Agnieszka Same plusy!!! (1) Z Trendów zawsze wychodze zadowolona. Lubie zmieniac fryzjerow, ale od... Andzela Patryk (1) Patryj jest fryzjerem i idealnie dobiera kolor i umie ścianć z nieprzeciętna... Asia Agata - opinia (1) Naprawdę świetny!!!! Polecam ten salon! Miła obsługa, przyjazna atmosfera, a... Agata super ----- polecam!!!! (1) salon jest świetny, bardzo dobra obsługa, włosy świetnie strzygą - normalnie... swilczek 100% satysfakcji !!! (1) Byłam w tym salonie już dwa razy i wiem że jeszcze tam wrócę, bo jestem... mArgherita Super!!! (1) Trafiłam tam przypadkiem, troche sie obawialam jak bede wygladac.Ale... Joanna Rewelacja (1) Byłam dzisiaj w salonie po raz pierwszy i jestem zachwycona. Obcinał mnie... Magda Polecam (1) Salon troszeczke schowany, ale bardzo miły i przytulny. Niskie ceny za... Klientka