Super fryzjer! (1) Polecam wszystkim! Obsługa profesjonalna i przesympatyczna. Pani fryzjerka... aga Bardzo miło i profesjonalnie! (1) Strzygłem się u Pani Oli i jestem bardzo zadowolony. Muszę przyznać, że... Dennis zawsze super! (1) Rewelacja!!!Zawsze wychodzę z En Face uśmiechnięta!Siedziałam na fotelu u... Magda
POLECAM (1) Zachęcona opiniami na Trójmieście postanowiłam udać się do p.Grzegorza i... Marta Rewelacja! (1) Pani Kasia jest rewelacyjna! Doradzi, pomacha szybko i sprawnie nożyczkami i... bea ...aż drżały mi nogi... (1) Dlaczego zapukałam do Alternative'u, odpowiedź jest prozaiczna - AWANGARDA... ZADowolona CZErwona... :-) polecam (1) Byłam w salonie wczoraj, po raz pierwszy. Wyposażenie salonu nie powaliło... agnes W pełni udana wizyta! (1) Pierwsza wizyta i jest...super!w moim przypadku: strzyżenie u p. Krzysztofa.... Gosia anetta - opinia (1) Wspaniałe miejsce, fantastyczna jakość usług za niewielkie pieniądze,... anetta warto (1) ten czlowiek ktory jest szefem jest niesamowitym fryzjerem wrecz... piotr POLECAM (1) Z usług tego salonu korzystam od dawna i zawsze jestem zadowolona. Do tej... Monika Rewelacja!!!!!! (1) Godny polecenia salon. Obługa sympatyczna, miła i co najważniejsze fachowa!!!... Aśka Idealna fryzura (1) Moim zmartwieniem byla zawsze zbyt okragla buzia... Pan Grzegorz dobral mi... Anka mistrz nad mistarzami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) odkąd otworzyli Galerię Bałtycką powierzam swoję włosy panu Adrianowi jest to... Karolina 7Księzyc 3 x na TAK (1) polecam szystkim niezdecydowanym uslugi w tym salonie Karina robi... Maja REWELACJA (1) bylam klientka Pana Piotra (pierwszy raz) a zdaje sie ze ten Pan zreszta od... iwona laska (1) ten salon zrobil zemnie najladniejsza dziewczyne swiata na sylwestra bylam u... dorota Profesjonalizm w każdym calu (1) Gratulacje - profesjonalizm od A do Z - pełna porada dot. włosów,... Kiki pasemka (1) serdecznie polecam salon fryzjerski BOGNA! Jest rewelacyjny,a pan Krzysztof... ania polecam P.Iza jest świetna !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Witam ! Byłam u P.Izy parę dni temu na koloryzacji i jestem zachwycona z... B.zadowolona klientka