Zadowolona (1) Jestem naprawde bardzo zadowolona z usług tego salony, profesionalna porada w... Kasia Godny polecenia (1) Przez swoje długoletnie poszukiwania, testy i próby na moich... Monika B_M miło poczytać komentarze ;) (1) Kiedyś byłam tutaj ,,stałą klientką,, ;) Z doświadczenia wiem,że... KOSHAA
polecam wszyscy moi znajomi są bardzo zadowoleni (1) polecam osobą które mają problem ze znalezieniem odpowiedniego fryzjera by... marcin :) (1) Pani Gosia dzisiaj mnie strzygła, namówiła na znaczne skrócenie włosów i... klientka POLECAM!! (1) jestem bardzo zadowolona :) byłam u Dominiki, świetnie mnie obcięła co... ewi rewelka!!!! (1) bylam u kazdej z dziewczyn i jestem bardzo zadowolona z uslug tak wiec... zuzanna 100% Satysfakcji !! (1) Do Pani Edytki !!!! Zawsze i na zawsze ... polecam serdecznie, żadna Kobieta... Yoozia Polecam! (1) Jestem jednym z pierwszych klientow pani Dominiki i juz od samego poczatku... pan Krzys, stary dobry klient Ilość czy jakość? (1) W ocenianym przeze mnie salonie (nawiązując do odp.P.Julity) na jedną godzinę... Gonia Szczerze POLECAM!!!! (1) Do salonu Trendy poszłam zachęcona opiniami dziewczyn z Weselnika,... asia Fryzjerstwo to zbyt dużo (1) Byłem tam raz przez przypadek, w sumie dzieki portalowi trojmiasto.pl i nigdy... Łukasz Nie polecam (1) Witam serdecznie, Niestety nie polecam ze względu na brak zainteresowania... Katarzyna Paulina - opinia (2) witam mam pytanie czy w salonie dostępna jest usługa trwałego prostowania... Paulina Paulina - opinia (2) witam mam pytanie czy w salonie dostępna jest usługa trwałego prostowania... Paulina SUPER!!! (1) Bardzo fajny klimat, sympatyczna i profesjonalna obsługa.Naprawde polecam! Zadowolona Klientka LC - opinia (1) Salon godny polecenia - dziewczyny mile, doradza, a P. Wiesia jest moja... LC Pani Angelika (1) Pani Angelika okazała sie komunikatywna i uprzejmą osobą.Dobiera... piotr Profezjonalizm100% (1) Salon"Point"poleciła mi zaufana osoba,gdyż jest stałą klientką.Umówiłam się... Mariola SUPER SUPER SUPER (1) JESTEM KLIENTKĄ TEGO SALON OD ROKU I LEPIEJ TRAFIĆ NIE MOGŁAM SUPER KLIMAT I... MONIKA