POLECAM!!! (1) Udało się. Po raz pierwszy ktoś obciął moje włosy tak jak chciałam!... ola nie polecam (1) Po godzinie czekania zostałam ostrzyżona, ale niestety niezbyt ciekawie.... klientka jestem bardzo wdzięczna i na pewno wrócę (1) Salon poleciła mi koleżanka, która bardzo długo z niego korzysta.Kiedy... Monika J.
Monika - opinia (1) Polecam panią Magdę, kosmetyczkę. Warto tłuc się nawet z drugiej części... Monika 6 h w salonie i porażka - opinia (1) Ocena prosta : ścinać potrafią i zawsze z tej usługi byłam zadowolona,... 6 h w salonie i porażka Pan Roman godny miana profesionalisty. (1) trafiłam do Deja Vu przypadkiem... przypadek sprawił, że znalazłam swojego... veronika p. 3 x TAK (1) Wlosy sa wizytowka kazdej kobiety i kazda kobieta pieknie wygladac powinna :)... Stala kientka pedicure, manicure... (1) W obu przypadkach pokaleczone skórki. Do pedicure właściwie więcej zarzutów... klientka Polecam! (1) Byłam pierwszy raz i jestem bardzo zadowolona. Fryzura zgodna z moimi... kj Barbara Herman - opinia (1) Polecam ! Barbara Herman REWELACJA!!! (1) Chodzę do Dominiki od ponad roku,nikt nigdzie nie robił mi tak... Paulina Marta - opinia (1) Bardzo wygodna usługa dla osób zapracowanych nie posiadających czasu na jego... Marta nie idżcie tam (1) Sam salon sprawił na mnie dobre ważenie. Poinformowano mnie że cena... zlymen andre - opinia (1) jest to najlepszy salon jaki w zyciu spotkalem niema jak narazie lepszego nic... andre ;] (1) Jestem bardzo zadowolona z efektu i na pewno jeszcze nie raz skorzystam z... Dagmara salon na 6 ! (1) Uwielbiam ten salon, miła, fachowa obsługa, zawsze dobrze doradzi ! Pan... anet fryzura ślubna (2) Witam serdecznie! Mam pytanko odnośnie uczesania do ślubu: Czy jest możliwość... Nulka Czarodziej w doborze koloru włosów (1) Zachęcam do wizyty u Pana Mirka, niezwykle utalentowany fryzjer. Przez... Lidka RADZĘ OMIJAĆ Z DALEKA ! (1) SZAMPON KTÓRY PIECZE I PO KTÓRYM WYPADAJĄ WŁOSY, KRZYWE CIENIOWANIE...... MAGDA totalna porażka (1) Moje doświadczenia z tym salonem nie należą do najprzyjemniejszych. Byłam tam... lilka