POLECAM (1) Jestem mile zaskoczony z jakosci usług wykonywanych w tym zakładzie:) Dzis... Maciek Ada - opinia (1) Profesjonalne podejscie do klienta, w koncu miejsce gdzie klient czuje sie... Ada bardzo fajny salon (1) mila obsluga - fachowa przede wszystkim!!! od kilku miesiecy korzysystam z... grazyna
fryzjerka z powołania (1) Znalazłam salon Boetcher właśnie na tej stronie i postanowiłam zaryzykować -... marta salon damski - rewelacja (1) Szczególnie polecam młodego chłopaka, zna się na rzeczy. Umie zrobic cos z... zadowolona moniaaaa (1) Nic dodać nic ująć. do Beatki chodze od 2 lat to ona stworzyła i stwraza... moniaaaa salon damski - zdaje rezultat (1) Gosciłam w avangardzie już pare razy i bardzo mi sie tam podoba. Pani Ania... Anka Poprawa (1) Przy ostatniej wizycie-pełna satysfakcja wzorki rewelacja!!!Włosy umyte...Tak... Darek SUUUUUUUPER (1) Witam, jestem stałą klientką tego salonu. Korzystam nietylko z usług Pani... Aneta NIGDY WIECEJ!!! (1) pierwszy raz bylam w tym salonie jakies trzy miesiace temu i bylam... Agnieszka bla - opinia (1) amatorszczyzna atmosfera jak u cioci tylko to na + bla REWELACJA!!! (1) Gorąco wszystkim polecam ten salon. Korzystałam już z usług wielu liczących... klientka KOSMETYCZKA JEST REWELACYJNA (1) JAK TYLKO CZUJĘ ŻE STRES WYGRYWA ZE NMĄ I JESTEM JUŻ ZMĘCZONA CODZIENNOŚCIĄ... zapracowana Dorota - opinia (1) Konkretne podejście dziewczyn do swojej pracy. Fryzjerka intuicyjnie... Dorota Polecam! (1) Jakość usług wyśmienita, profesjonalna. Chodze do tego zakładu ponad trzy... Patrycja Aniah22 - opinia (1) Obsługa bardzo miła,fachowa.Wiedzą co chce klient i jak go zadowolić,a ceny... Aniah22 oczyszczanie twarzy bllleeeeeeeee (1) jakis cza temu bylam tam na zabiegu oczyszczania twarzy to byla totalna... asia anetta - opinia (1) świetny fryzjer a na dodatek przystojniak, polecam wszystkim klientkom! anetta Polecam (1) Witam serdecznie, wczoraj byłam po raz pierwszy na strzyżeniu u p. Renatki.... ~Magda REWELACJA (1) Witam. Chciał bym się podzielić moimi wrażeniami po wizycie w tym salonie.... Dawid