marta - opinia (1) Usługi wykonywane są bardzo dobrze - pozdrawiam karine i magde ktora juz tam... marta polecam :) (1) Dzisiaj byłem w Trendy u pani Agnieszki.Bardzo miła,profesjonalna... Piotr Przedłużanie włosów na piątkę (1) Jakiś czas temu przedłużałam włosy w tym salonie i muszę przyznac że po raz... Marta
Iza - opinia (1) Bardzo miła obsługa super klimat tak trzymać Iza Szczerze polecam! (1) Droga Agatko najprawdopodobniej sie nie dogadalas lub pomylilas salony.Ja... Justyna !!!!!!!!!!Beata!!!!!!!!!! (1) zawsze bede do Beatki na strzyzonko chodzil marek Beatka Najlepsza (1) Poszlam tam z przypadku zeby buszu na glowie nie miec i Beatka wziela mnie w... monika Rozczarowanie (2) Chodziłam do Pani Renaty, ZAWSZE byłam zadowolona, a teraz niespodzianka -... kaira dopełnianie paznokci (1) Nie polecam.chyba, ze ktoś chce wywalic pieniądze i poirytowac sie.... niezadowolona nie polecam (2) Niestety, dla mnie, miałam kontakt ze stylista z prawdziwego zdarzenia.... Małgorzata Plitnik Atmosfera + Ceny = NIGDY WIĘCEJ !!! (1) Czekałem godzię zanim usiadłem w fotelu, nikt mnie nie uprzedził o tak długim... Zawiedziony Zadowolona (1) Polecam P. Alicję .Jest profesjonalistką pod każdym względem,umie doradzic... Magda Pytanie (2) Witam :) w związku z tym, że mam ciężkie do układania włosy i je prostuję, a... Asia POLECAM! (1) POLECAM! klientka Znalazłam ulubionego fryzjera:) (1) Jest nim bez wątpienia Pan Robert:) Byłam dziś u Niego pierwszy raz i dzięki... Marta Nie polecam !!! (1) Byłam tam zrobić baleyage. Niestety, nie wyszłam zadowolona. Miały być blond... Iza Bardzo zadowolona klientka (1) bardzo podoba mi się zakład w Gdyni bardzo fajna obsługa no i bardzo podoba... klientka Świetny salon (1) Fachowe doradztwo,miła obsługa, ogólnie pozytywne wrażenie.Polecam gorąco. asiadobro :) (1) W salonie panuje przyjazna atmosfera .Personel zawsze uśmiechnięty ,... Monika Anna S. - opinia (1) Zachęcona zamieszczonymi tu opiniami wybrałam sie na wizytę do Alternative w... Anna S.