zawsze się jest zadowolonym (1) Chodzę do tego zakładu już 5 lat! Ja sie czeszę u Beatki, która jest... Malunia Maja - opinia (1) Szukalam, szukalam i w koncu znalazlam "swojego" fryzjera. Wczoraj mialam... Maja poszukujacy P. Krzysztofa (1) Pan Krzysztof otworzyl swoj salon i jesli poszukujecie go to prosze... Znajoma :)
REWELACJA!!! (1) Nigdy wcześniej nie byłem tak bardzo zadowolony z mojej fryzury. Gorąco... symo Ceny ? (1) Na jakie ceny mniej więcej, należy się przygotować jeśli chodzi o męskie... mielas Gorąco polecam! (1) Dzisiaj po raz pierwszy skorzystałam z usług tego salonu. Obsługa jest... Paulina GORĄCO POLECAM !!! (1) Z usług Mirelli korzystam juz od ponad 6 lat. Jestem bardzo zadowolona.... Marzena :) (1) a moze każdy powinien napisać z która z fryzjerek miał do czynienia wtedy... zorro pani grazynko ten salon i obsluga sa rewelacyjne (1) absolutnie nie zgadzam sie z opinia pani grazyny!w salonie tym panuje... gozesowa Tak trzymać (1) Mieszkam w Gdańsku od kilku lat i w tym czasie odwiedziłam sporo salonów... Urszula Tylko Kamil !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Super fryzjer :) Tyle wystarczy.... Wszystkie kobietki z mojej rodzinki do... Monia suuuuper (1) Do salonu fryzjerskiego trafiłam dzięki znajomej.Obsługiwała mnie Pani... Zadowolona Prosze/ (1) A mozecie mi powiedziec jakie sa te ceny? takie zwykle scinanie. suszenie. ANETA Suuuuper!!!! (1) Najlepszy salon w Trójmieście!!! Jestem chłopakiem, miałem... Łukasz Gdynia polecam!!!!!! (1) polecam robienie paznokci w tym salonie! pania w czarnych krotkich wlosach... freya NAJLEPSZY FRYZJER W CALYM TROJMIESCIE (1) DLA POTWIERDZENIA SWOICH SLOW ZAWARTYCH W NAGLOWKU CHCIALBYM NAPISAC ZE... AREK ( WASZ KLIENT NA ZAWSZE ) Pani EWA- profesjonalistka jakich malo (1) Polecam wszystkim Paniom wizyte u Pani EWY. Pani Ewa jest profesjonalistka... Betty gorszych nie ma (1) tragedia robilam trwala u karoliny i porazka mam jedna wielka szopę. trzyma... niezadowolona Monika - opinia (1) Do zakladu en vogue trafilam za rada kolezanki. Pierwszy raz wziela moje... Monika wpadka.... (1) niestety nie jestem zadowolona z usług ...wiem ,że fryzjer u którego byłam... various