to jest to - czego wlasnie szukasz (1) Gorąco polecam wszystkim to miejsce. Pełny profesjonalizm. Nic dodac nic... Anna W Triszia - opinia (1) Miałam obawy. Wybrałam tak chwalonego Pana Kamila. Nie zawiodłam się. Bardzo... Triszia Serdecznie polecam (1) Jestem stala klientka tego salonu i nie zgadzam sie z opinia pani Grażyny.... Aleksandraa
Jakoś usług... (1) Miałam okazje odwiedzić salon urody Milenium i stwierdzam że jakoś usług... Novi eli - opinia (1) Jesli chodzi o obsluge jest jedna starsza Pani, ktora strzyze mezczyzn,... eli super salon (1) Obsługa fachowa i uprzejma,lokal zadbany i ładny.Polecam !!!!!!! Aniah22 uwielbiam to miejsce (1) Świetna obsluga, wspaniały efekt. Każdy znajdzie cos dla siebie. Gorąco... Wisionka jola - opinia (1) fajne fryzjerki,szkoda że jedna odeszla, ale ja znalazlam pracuje na... jola izzie - opinia (1) Rewelacyjna jakość usług, przemiła i profesjonalna obsługa, przystepne ceny.... izzie Polecam! (1) Salon miły, czysty urządzony z gustem. Obsługa profesjonalna, pan Grzesiek... Monika Rewelacyjny salon!! (1) Jest to rewelacyjny salon obsługa jest super Agata Nie polecam (1) Kiedys pracował tam rewelacyjni fryzjerzy - teraz niestety jest kiepsko :(... Alicja stała klientka (1) Jestem stałą klientą tego salonu fryzjerskiego. Ceny są bardzo przystępne,... owieczka JES WKONCU TAK JAK MA BYC. (1) WKONCU JESTEM ZADOWOLONY ZE SWOJEGO STRZYZENIA,P.Mirella jest naprawde... Igor Kasia z Pucka - opinia (1) Jeżeli jestes znużona, zmeczona albo po prostu masz ochote na chwileczkę... Kasia z Pucka świetna jakość!!!! (1) trafiłam do salonu przypadkiem ponieważ mieszkałam w tym hotelu i jestem pod... krystyna super salon (1) Naprawe polecam!! Zawsze tam chodzę kiedy chcę sobie zminić fryzurę albo... Karolina Paweł jest fajniutki!!!! (1) Nie prawda, że Paweł źle strzyże. Chodze do Trendow od prawie roku. Ostatnie... Marzycielka ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO KORZESTANIA Z NASZYCH USŁUG. (1) WITAM WSZYSTKICH.Mam na imie MIRELLA i od 1.01.2007r. jestem nową... Mirella Chylińska dziesiec lat mlodsza (1) rewelacja nie trzeba plastycznej chirurgi aby poczuc sie o kilka lat... PAULLETE