Dla mnie bomba! (1) Wyszłam z salonu zrelaksowana, następnego dla wszyscy byli zachwyceni... Gattino POLECAM !!!! (1) Bardzo miły i profesjonalny zespół pracowników!!! Polecam zabiegi... TINA Idz do fryzjera, a zrelaksujesz się cała. (1) Bardzo miła atmosfera, wspaniała obsługa, niepowtarzalny klimat. Polecam... Grażyna
pani lucynooo :) (1) WITAM WSZYTKICH,UCZĘSZCZM DO PANI LUCYNY OD 11 LAT I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY... MARILKA Prawie.... (2) Korzystałem z usług tego salonu.Wycinałem sobie wzorki na skroniach, powiem... Darek wielki pozytyw (1) jestem klientka od sierpnia i co miesiac jestem zadowolona - tak akurat... Agnieszka SPRAWDZONE, POLECAM!!! (1) Jestem stałą klientką od ponad roku. Najczęściej korzystam z usług... Agata z Cisowej naprawde EFFEKT w EFFECT"E (1) Pełen profesjonalizm obu siustr:)jeszcze się nie spotkałam,że dwie siostry... ~~~Betii~~ Świetny zakład - polecam! (1) Profesjonalna obsługa, dobre kosmetyki. Korzystam z ich usług od ok. 10 lat i... Gosia Pełny profesjonalizm (1) Najlepszy salon fryzjerski w jakim bylam. Obsługa profesjonalna. Czysto,... Katarzyna zawiedziona - opinia (1) Ja również skusiłam się poniższymi opiniami i także jestem zawiedziona.... zawiedziona GORĄCO POLECAM!!!!! (1) Do studia trafiłam z polecenia i nie zawiodłam się!przytulne miejsce w... Klaudia Gorąco polecam! (1) Po prostu rewelacja. Pani Sylwia jest genialna. Zawsze wyczaruje z moich... Dominika opinia (1) Rewelacyjny i piękny salon obsługa salonu bardzo sympatyczna. Serdecznie... Magda Deja Vu (1) Rewelacyjny i profesjonalny zakład fryzjerski. Godny polecenia w... Piotr Zając Brawo:) (1) En Vouge:) Brawo dla lokalizacji i stylizacji. Mój Bratanek za każdym razem... Piotr NIE POLECAM MAŁO PROFESJONALNIE (1) Sugerując się tymi super opiniami skorzystałam z usług tej firmy i NIE... Gosia dorota - opinia (1) Club odwiedzilam po raz pierwszy wczoraj..wyszlam odmieniona i... dorota suuuuper, opłacało sie :) (1) Byłam dzisiaj u p. Pawła i jestem mega zadowolona, wyszłam z rewelacyjną... Marta Niestety Pani Lucyna mnie nie przekonala (1) Skusilam sie na wizyte w salonie wlasnie po przeczytaniu tych pozytywnych... klientka_