Polecam (1) Salon troszeczke schowany, ale bardzo miły i przytulny. Niskie ceny za... Klientka Dobry Salon (1) Naprawdę dobry salon, jeszcze przed umyciem włosów fryzjer omawia z klientem... Fionca Byłam zadowolona....byłam stałą klientką.... (1) Byłam stałą klientką, ale już nie jestem. I już więcej do Was nie przyjdę a... blue7
Błędna ocena: CENA (1) W swojej opinii błędnie zaznaczyłam ceny. Są one oczywiście przystępne.... Marzena Czarodziejski salon (1) Ja do p.Kariny przyjeżdżam aż ze Szczecina,profesjonalna,fachowa,materiał z... Basia Kamil (1) Ja natomiast goraco polecam Kamila. Jest naprawde mistrzem w swoim fachu.... Karola Bardzo sympatyczny (1) Salon jest świetny,od lat korzystam z jego usług i jestem bardzo... stała klientka hojrak - opinia (1) no po prostu pełen wypas! :))) obsługa niesamowicie miła i kontaktowna, a... hojrak Zalujcie, jesli jeszcze nie trafilyscie do tego salonu!!! (1) Nigdy nie spotkalam sie z takim wyczuciem i profesjonalizmem w salonie... gosia doskonały, niepretensjonalny fryzjer w Sopocie (1) jestem facetem i choć nie przywiązuję przesadnej wagi do balejaży, to z... marek brak profesjonalizmu i kultury osobistej (1) Bylam z Pania umowiona telefonicznie na nastepny dzien po wykonanym... Kasia Gorąco polecam (1) jeśli któraś z pań a raczej domyślam się ze wszystkie my kobiety... evelina laura IDA - opinia (1) gabeil ktory byl na starym miejscu byl o wiele fajniejszy. co do pracownikow... IDA Kamila - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona :)) zrobiono mi rewelacyjny balejaż i super obcięto... Kamila Polecam jak najbardziej (1) Super! Trafiłam tam po przestudiowaniu opinii w internecie i inie zaluje!... Coronelka słabo (1) poszłam tam niedawno, wiedziona chęcią zmiany, ale pani, która mnie strzygła... marika Po la - opinia (1) Z usługi jestem zadowolona (a nieczęsto to się zdarza u fryzjera), udało się... Po la super super super! (1) ten gabinet jest godny polecenia!! Panie Kosmetyczki widać,z e bardzo... zadowolona super;) polecam (1) To,co wyczarowała dzisiaj z moich włosów p.Karina to istne cudo;)))))... Papużka POLECAM (1) Profesjonalnie, przesympatycznie, jakość usług naprawdę na najwyższym... ola