Prawie.... (2) Korzystałem z usług tego salonu.Wycinałem sobie wzorki na skroniach, powiem... Darek wielki pozytyw (1) jestem klientka od sierpnia i co miesiac jestem zadowolona - tak akurat... Agnieszka SPRAWDZONE, POLECAM!!! (1) Jestem stałą klientką od ponad roku. Najczęściej korzystam z usług... Agata z Cisowej
naprawde EFFEKT w EFFECT"E (1) Pełen profesjonalizm obu siustr:)jeszcze się nie spotkałam,że dwie siostry... ~~~Betii~~ Świetny zakład - polecam! (1) Profesjonalna obsługa, dobre kosmetyki. Korzystam z ich usług od ok. 10 lat i... Gosia Pełny profesjonalizm (1) Najlepszy salon fryzjerski w jakim bylam. Obsługa profesjonalna. Czysto,... Katarzyna zawiedziona - opinia (1) Ja również skusiłam się poniższymi opiniami i także jestem zawiedziona.... zawiedziona GORĄCO POLECAM!!!!! (1) Do studia trafiłam z polecenia i nie zawiodłam się!przytulne miejsce w... Klaudia Gorąco polecam! (1) Po prostu rewelacja. Pani Sylwia jest genialna. Zawsze wyczaruje z moich... Dominika opinia (1) Rewelacyjny i piękny salon obsługa salonu bardzo sympatyczna. Serdecznie... Magda Deja Vu (1) Rewelacyjny i profesjonalny zakład fryzjerski. Godny polecenia w... Piotr Zając Brawo:) (1) En Vouge:) Brawo dla lokalizacji i stylizacji. Mój Bratanek za każdym razem... Piotr NIE POLECAM MAŁO PROFESJONALNIE (1) Sugerując się tymi super opiniami skorzystałam z usług tej firmy i NIE... Gosia dorota - opinia (1) Club odwiedzilam po raz pierwszy wczoraj..wyszlam odmieniona i... dorota suuuuper, opłacało sie :) (1) Byłam dzisiaj u p. Pawła i jestem mega zadowolona, wyszłam z rewelacyjną... Marta Niestety Pani Lucyna mnie nie przekonala (1) Skusilam sie na wizyte w salonie wlasnie po przeczytaniu tych pozytywnych... klientka_ Jest OK (1) Jest OK alina Swietna fryzura bez ryzyka (1) Pani Agnieszka i pani Mariola wyleczyły mnie z lęku przed nożyczkami jaki, w... Spokojna głowa :) sa salony i cos co prowadzi pani Iwona!!!!!! (1) Bardzo przykro pisac ,ale byłam stała klijetka pani Iwony jeszcze na... Była klijetka rozczarowanie (1) moja opinia będzie chyba pierwszą negatywną na temat salonu Alternative..... rozczarowana klientka