Najlepszy (1) Najlepszy salon w jakim byłam! Karinka robi NAJPIEKNIEJSZE paznokcie na... Ola jak do fryzjera to tylko tam !! (1) Atmosfera naprawde rewelacyjna, obsługa jesczez lepsza. P.Beata uczyniła... Gosia nareszcie to (1) tylko do pani Wiolety,ma niesamowity talent,z szarej myszki zrobila ze mnie... Monika
Super! (1) Chodze tam od x lat i jest fantastycznie. Obsługa ewelacja - zwłaszcza... Aluchna Niezadowolona (1) Odradzam wszystkim, którzy chcą ostrzyc się u K. To jakaś paranoja. Nie dość... nicole Profesjonalnie a jak u najlepszej przyjaciolki :) (1) Obsluga wspaniala, pelny profesjonalizm i do tego jak na babskim... Ewa chamstwo (1) Chamstwo niespotykane Klient, który nie może dojechać z bardzo ważnych... MEg pełen profesjonalizm (1) profesjonalne usługi w przemiłej atmosferze, Pani Julita to profesjonalistka... Anna Lewkowska supwrrrr (1) super obsługa w jednym salonie można zrobić pazórki i włosy obciąć i... laura SZCZERZE POLECAM!!! (1) Przede wszystkim dziekuje p.Asi za uratowanie mojej fryzury slubnej-byla... Asia polecam !! (1) Salon ogólnie mi sie podoba, przestronny, duży, przez to nie czuje się... klientka Fantastyczny Kamil :) (1) Byłam wczoraj ściąć włoski i wyszłam bardzo, bardzo zadowolona. Pan Kamil... zadowolona przeciętnie :/ (1) tak to jest poza miastem - jeden jedyny salon do którego trzeba chodzić bo... A. na dobre trzeba czasem poczekać (1) no fakt że też raz zdarzyło mi się czekać ale za to zawsze rewelacyjnie... battie nerwy puściłyby najspkojniejszemu!! (1) nawet mojemu mezowi....oazie spokoju...zgadzam się z opiniami neg.tutaj w... KAMA beznadzieja (1) beznadzieja, tragedia.... włosy niedofarbowane czego efektem są placki... kara rewelacja (1) Czytając te opinie nie wierzyłam, że moze byc tak dobrze, ale postanowiłam... Ania Jestem więcej niż zadowolona (1) Oddałam sie w ręce pani Kingi i efekt przeszedł moje oczekiwania. Fryzura... vertte Ostrzegam!!! (1) Wszystko odbywało się w zasadzie w całkowitej ciszy. Ale podczas mycia obok... Mirka mega spoko :) (1) pozdrawiam moja ulubiona pania w czerwonych wlosach :P Michal