Najlepszy w Trojmiescie (1) Powiem krotko. Pan Rafal i nikt inny. Napewno juz nigdy nie zmienie... Zachwycona super... (1) polecam zabiegi kosmetyczne u p. Krysi, jest szalenie sympatyczna i dobrze... mona salon godny polecenia (1) Bardzo fajny salon. Miła atmosfera i ciepły wystrój. Szczególnie polecam... mona
Bardzo pozytywnie (1) Byłam w Alternative z polecenia mojej koleżanki. Muszę przyznać ze byłam... Asia Polecam, bo naprawdę warto odwiedzić ten salon :) (1) Byłam u Karoliny w środę i jestem jak zawsze zadowolona :) rozumiemy się... Monika Ines - opinia (1) No niestety Pani Lucyno, zawiodłam się. Specjalnie umówiłam się wcześniej... Ines Po prostu rewelacja (1) Dla mnie bomba, fachowa i profesjonalna obsługa, włosy super ścięta a kolorek... Beata Pola - opinia (1) Polecam Panią Krysię, bardzo sympatyczna i profesjonalna. Zawsze wychodzę... Pola dokończenie Rzadko spotk........ (1) Przechodząc do dalszej części wypowiedzi Pani ''nigdy więcej ''oceniajacej... Tomasz Bakowski komentarz do ''rzadko spotykana arogancja'' (1) Jako osoba przedstawiona w sposob krytyczny przez Szanowną Panią postanowilem... Tomasz Bakowski Spróbuję:) (1) Po przeczytaniu opinii, zdecydowałam się na ten salon. Mam z natury kręcone... Alicja Polecam (1) Polecam ten salon ,zwłaszcza paniom które sa osobami bardzo wymagajacymi i... Paula końcówki (1) totalna klapa!!poszłam podciąc tylko końcówki a wyszłam ze schodami na... wandzia proponuje PRL-owska wywieszke "za wykonane uslugi salon nie odpowiada" (1) Fryzjerzy mlodzi, sympatyczni z duzym potencjalem. Niestety "Pan z recepcji"... rozczarowana POLECAM (1) Byłam , sprawdziłam - jest OK . Polecam ten zakład !!! zadowolona Naprawdę polecam ! (1) Zachęcona wypowiedziami innych klientów tego Salonu postanowiłam i ja... Karina Ceny (2) chciałabym się dowiedzieć ile kosztuje czesanie w tym salonie. Klasyczne... Alicja maryska - opinia (1) Witam, co do salonu to bez rewelacji. Ratuje go jedynie obecnosc Pana Tomka.... maryska Bosko (1) Cóż można więcej napisac, Julita i Karina to czarodziejki...i ta... Ewelina Nohrstedt Ewa - opinia (1) Przemiła obsługa, fachowe doradztwo. Pani Brygida ma "złote ręce". Polecam. Ewa