Profesionalna i bardzo miła obsługa! (1) Salon oferuje usługi fryzjerskie i kosmetyczne na bardzo wysokim poziomie.... Agnieszka Halina - opinia (1) Nic dodać nic ująć - po prostu wszystko jak należy i tak powinno być w... Halina Dziękuję! (1) Byłam tam po raz pierwszy i napewno nie ostatni!Ceny są dosyć wysokie,ale... Aga
Deja Vu - polecam. (1) Piękny salon, w pięknym miejscu. Przesympatyczna, profesjonalna obsługa i... ZS PAN ADRIAN TO NAPRAWDĘ TALENT W SWOJEJ DZIEDZINIE (1) Pozdrawiam Pana Adriana i chce powiedzieć , że ten chłopak ma nieprzeciętny... EWELINA Rewelacja (1) Kolejny raz odwiedziłam salon i musze powiedzieć, że nowa, odmłodzona... bela SUPER (1) Witam, Poraz piewrszy odwiedziłam ten przepiękny salon i naprawde nie żałuję... Sabina To Pablo;) (1) Ten wyższy to Paweł lub Pablo, bo też tak o nim mówią. Przemiły i przystojny... Mońcia SUPER (1) Bardzo lubię ekperymentować ze swoimi włosami, wizyta w pracowni... anita tu wiedza fryzjerska tworzy markę (1) Jestem stałą klientką Pani Renaty i a moja mama choć w wieku 69 lat właśnie... Ania i Halina tragedia (1) bylam wczoraj u fryzjera w tym cudownym salonie. okropnosc, panienka M.... anka Polecam Pana Pawła (1) Ma głowę pełną pomysłów i propozycji na dobrą fryzurę. Moja nowa grzywka... Kasia mile zaskoczenie (1) ...tak naprawde gdyby nie moj znajomy nie wiedzialabym o istnieniu tego... baja Istotka - opinia (1) Bardzo podoba mi się podejście tej Pani. Kiedyś przedłużałam włosy w salonie... Istotka już nie chodzę do innego fryzjera (1) Pani Kasia jest moją stałą fryzjerką. Odkąd uratowała mi fryzurę po... neania ? (1) byłam u pana, ale nie wiem u którego ;) u wyższego: to paweł czy adrian???... jolka Polecam! (1) Strzyge sie tam od 2 lat i jestem bardzo zadowolona. Na poczatku strzygl... Nina SKANDAL I ŻENADA!!!!!! (1) Gorąco ODRADZAM wizytę w tym salonie. Chamska obsługa i jawna ignorancja... Anna Dorocińska mayday - opinia (1) Salon ogólnie wygląda bardzo żle!! Korzystałem z usłu działu męskiego i tak... mayday Polecam (1) Chodzę do "Bogny" już ok 2 lata i gorąco polecam. Może nie jest najtaniej,... Aga