masakra (1) ja tez czekalam bardzo dlugo pomimo umowinionej godziny ...kiedys jak byli... klientka Polecam (1) klimatyczny,przemiły, mały salon ze świetną,uroczą obsługą.A przede wszystkim... Miśka Nieporozumienie (1) Niestety nie zgadzam się absolutnie z opinia poprzedniczek w kwestii cięcia i... Oburzona
Najlepszy Salon W Trojmieście (1) Obsługa w salonie rewelacyjna,wszystko na wysokim poziomie. Gwarantowana... Ada Tego trzeba było :) (1) Pierwsze co to gratulacje dla Pani Alicji za umiejetności i super salon.... Mateusz Marta - opinia (1) Jestem stałą klientką pani Kasi, jestem zawsze zadowolona z rezultatu.Sam... Marta Polacem (1) Jestem klientką od kilku lat. co prawda ceny są dość wysokie ale warto, bo... ewa Polecam wszystkim (1) Po przeczytaniu poniższych opinii wybrałam się dzisiaj do Salonu Pani... Agnieszka lamb - opinia (1) Z racji mojego zawodu korzystałam z usług wielu salonów fryzjerskich. Jednak... lamb super :)) (1) Polecam gorąco! Zwłaszcza panią Ewę!! Betty Monika - opinia (1) bedac "przejazdem" w Gdansku postanowilam skorzystac z uslug salonu en vogue... Monika polecam :) (1) bylam uczesac sie przed slubem kolezanki - moge polecic kazdemu, kto chce... maddy I. - opinia (1) Bylam w tym zakladzie fryzjerskim ostatni raz .Obcinala mi wlosy niejaka p... I. Polecam (1) Długo szukałam profesjonalnej fryzjerki i wreszcie znalazłam. Polecam bez... ajka macie u mnie duży plus (1) wchodziłam do salonu stremowana, bo miałam zamiar radykalnie skrócić włosy a... emiś sympatycznie (1) umowilem sie telefonicznie, szybko sprawnie, i tanio. Szczerze moge polecić... darek Jestem bardzo wdzięczna (1) Czytając opinie,przed wizytą, nie mogłam uwierzyc ,że może byc aż tak... monika j. Gratuluję ekipy w salonie dejavu (1) Kochani!!!... Kaśka Rewelacja!!! (1) Pani Marzena jest jedna z najlepszych fryzjerek u ktorej bylam.Bardzo... Ktos fajny-Wy wiecie kto! moje nowe ulubione miejsce ;)) (1) to jest miejsce, do ktorego chce sie wracac! nie raz w miesiacu ale... eterna