polecam!!! (1) eksperymentowałam z wieloma fryzjerami i fryzurami ale u Pana Szymona... gumiś ????? (1) WITAM.SALONIK MOŻE BYĆ,MAŁO WIDOCZNY,ALE SCHLUDNY,OBSŁUGA POZOSTAWIA TROSZKĘ... MONIKA Z GDYNI metarfoza (1) salon i obsługa rewelka, potrafią z brzydkiego kaczątka zrobić pięknego... K & D
wreszcie dobrana fryzura... (2) szukałam długo fajnego fryzjera w Gdańsku, kierując się opiniami klientek... Paula c.d Uwaga! Jesli chcesz miec piekne wlosy. (1) po fachowa pomoc,aby wyzbyc sie negatywnych emocji i kompleksow a dopiero... Silvia i Dorota Ninard Hanna - opinia (1) Profesjinalna i sympatyczna obsługa.Ciekawy wystroj,przyjemna atmosfera.Ceny... Hanna szok (1) Po wielu wizytach w przeróżnych salonach zostałam utweirdzona w przekonaniu,... syria Naprawdę warto! (1) Piękno i uroda jest naszym atutem.Polecam oddać się w ręce specjalistek tego... Agnieszka Nitka to się nazywa profesjonalizm (1) Dziewczyby rewelacja.Juz jakis czas chodze do salonu Oriana, najpierw... Magda Mr Pan Maciek "z Krewetki" is miszcz... (1) I want to say że Pan Maciek cuts baardzo nice i is baardzo friendly... ..I... Andżelika and czesio zdecydowanie nie polecam (1) bylam na scinaniu. cena wyskoka a rownie dobrze moglam isc do osiedlowego... a pozdrawiam (1) super klient Polecam P. Magdę - kosmetyczkę (1) Świetnie wykonuje zabiegi, udziela fachowych porad, a przy tym jest bardzo... Justyna Beata - opinia (1) nie ma sie co rozpisywac SUPER SALON!!! I LIGA!!!!!! atmosfera jak nigdzie... Beata Polecam (1) Znalazłam adres salonu Dalia na portalu Trójmiasto. Skorzystałam z jego... Ilona aga - opinia (1) po przeczytaniu b.dobrych ocen oww.zakładzie poszłam aby się ostrzyc i... aga nie znjdziecie drugiego takiego miejsca na ziemi bo to 7ksieżyc... (1) TAK TO PRAWDA ODKĄD UCZĘSZCZAM DO MOJEGO UKOCHANEGO SALONU ,CZUJE SIE LEPIEJ... STAŁA BYWALCZYNI ANIA.. Nowa ja (1) Od bardzo długiego czasu korzystam z usług kosmetycznych Pani Hanii - pełen... Ewa N. jak można narzekać na Karolinę? (1) w Trendy bylam wczoraj, chodze tam od ponad dwoch lat. zawsze bylam... ola Kask:( - opinia (2) Niestety po wizycie u fryzjera w Heaven Beauty jestem rozczarowana. Fryzjerzy... Kask:(