stała klientka (1) No zaczynam się martwić, bo tak wszyscy chwalą panią Renatkę, ze niedługo... iza Uwaga!Jesli chcesz miec piekne wlosy i wygladac rewelacyjnie. (1) Jestesmy mieszkankami Gdanska,duzo podrozujemy i mamy swiatowe doswiadczenie... Silvia i Dorota Ninard Galeria bałtycka!! (1) Goraco polecam!! Scięcie Profesjonalne, wlosy idealnie sie ukladaja a juz dwa... Kasia
afro-women - opinia (1) Alternative to ciekawa alternatywa dla tych którzy w salonie oprócz... afro-women załamana - opinia (1) Chciałam wszystkich ostrzec przed tym salonem.. Miałam nadzieje idąc tam ze... załamana jak dla mnie SUPER !!!!!!!!!!!!! (1) Witam! Polecam wszystkim fryzjerki w tym salonie !, są wspaniałe, zawsze... lejdi24 Robert Boski (1) Panie Robercie to co robi Pan z włosami to istne arcydzieło, prawdziwa... M@X Usługi godne polecenia (1) Do zakładu trafiłam w sumie przypadkowo, ale po pierwszej wizycie z... Magda frytka - opinia (1) Bardzo fajny salon kosmetyczny. Muszę przyznac, że świadczone usługi są na... frytka jestem bardzo zadowolona (1) byłam u p.Agnieszki i nie mogę powiedzieć złego słowa. Dawno nie wyszłam tak... zadowolona :) Warto :) (1) Trendy to salon do którego bez wątpienia warto pójść.. z doświadczenia wiem... Ewelinka_fajna Pozdrowienia z nad Morza Polnocnego (1) Szczesliwie ,wszystkie moje wstrzasy i koszmary po roznych super pseudo... Kalina Ellerink podziekowania (1) Chcialabym bardzo podziekowac za wspanialą metamorfoze!!kolor,styl pierwsza... Magdalena Kokoszka monee - opinia (1) Uwielbiam swoją fryzjerkę- Beatę. Polecam wszyskim klientkom z Ujeściska i... monee Super fryzjer! (1) Polecam wszystkim! Obsługa profesjonalna i przesympatyczna. Pani fryzjerka... aga Bardzo miło i profesjonalnie! (1) Strzygłem się u Pani Oli i jestem bardzo zadowolony. Muszę przyznać, że... Dennis zawsze super! (1) Rewelacja!!!Zawsze wychodzę z En Face uśmiechnięta!Siedziałam na fotelu u... Magda POLECAM (1) Zachęcona opiniami na Trójmieście postanowiłam udać się do p.Grzegorza i... Marta Rewelacja! (1) Pani Kasia jest rewelacyjna! Doradzi, pomacha szybko i sprawnie nożyczkami i... bea ...aż drżały mi nogi... (1) Dlaczego zapukałam do Alternative'u, odpowiedź jest prozaiczna - AWANGARDA... ZADowolona CZErwona...