mega spoko :) (1) pozdrawiam moja ulubiona pania w czerwonych wlosach :P Michal :) (1) Moim zdaniem nic dodac, nic ujac.Jednym slowem Rewelacja.Wszystkim, ktorzy... Ata Rewelacja!! (1) To jeden z nielicznych w Trójmieście fryzjerów, którzy potrafią dobrać... Ania Szydłowska
super (1) bylam ostatnio na scieciu, i jestem bardzo bardzo zadowolona (a mnie... nat shallabi - opinia (1) Do 3 razy mile zaskoczenie! Raz- nigdy w zadnym salonie nie poswiecono mi... shallabi Polecam ;]] (1) Bardzo fajne babeczki tam pracują, a fryzury czeszą profesjonalnie ;]]... zzzzz nie polecam naprawde!!!!!! (1) wlosy tylko fryzury dla starszych pan,metody i produkty jak za 'krola... agniecha26 Chłopaki też potrafią!!! (1) No, no, no, nie spodziewałam się, że Pan Marcin to taki talent :) Moje... Betty niebo na ziemi (1) wspaniała ekipa i profesjonalna obsługa! Brawo, polecam... Maria Przemiłe trzy godziny:) (1) Dziewczyny w salonie sa przesympatyczne i przede wszystkim starają się pomóc... Oliwka Super - POLECAM! (1) Fajne dziewczyny, Panowie polecam się tam udać :) ktoś :) Super (1) Wlasnie stamtad wrocilem super wystroj super obsluga super strzyzenie POLECAM A Warto...... (1) Jestem stałą klientką Salonu i w tym okresie, nie zdarzyło mi się, żebym... Agata Bobkiewicz serdecznie polecam (1) Bardzo miła obsługa, profesjonalnie wykonywane usługi, miła i sympatyczna... ... Super Studio + Fantastyczna Atmosfera (1) Uwielbiam Studio P.Szymona ! Zawsze wychodzę zadowolana :-) z super fryzurą... friika Bardzo mila, atrakcyjna pani o imieniu Sylwia (1) Ekstra, ze otworzyliscie taki ekskluzywny salon!! Gratuluje atmosfery i... Ewa from Bomi bardzo zadowolona (1) polecam goraco, rewelacyjne wlosy, rewelacyjne podejscie do klientek. Mala OD Agnieszki Radziszewskiej (1) Od 27031 lipca miałam przerwę urlopową co zaznaczyłam na mojej stronie... Agnieszka Radziszewska Sylwunia super fryzjerka i nie tylko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Sylwka-aparycja-wdzięk-sprawność-subteln spryt-umiejętność... Kacper Sylwka zaje-fajna LASECZKA i fryzjerka (1) Jestem klientką Sylwki sorry p. Sylwki ona jest cudowna z moimi włosami... Ewka