JES WKONCU TAK JAK MA BYC. (1) WKONCU JESTEM ZADOWOLONY ZE SWOJEGO STRZYZENIA,P.Mirella jest naprawde... Igor Kasia z Pucka - opinia (1) Jeżeli jestes znużona, zmeczona albo po prostu masz ochote na chwileczkę... Kasia z Pucka świetna jakość!!!! (1) trafiłam do salonu przypadkiem ponieważ mieszkałam w tym hotelu i jestem pod... krystyna
super salon (1) Naprawe polecam!! Zawsze tam chodzę kiedy chcę sobie zminić fryzurę albo... Karolina Paweł jest fajniutki!!!! (1) Nie prawda, że Paweł źle strzyże. Chodze do Trendow od prawie roku. Ostatnie... Marzycielka ZAPRASZAM WSZYSTKICH DO KORZESTANIA Z NASZYCH USŁUG. (1) WITAM WSZYSTKICH.Mam na imie MIRELLA i od 1.01.2007r. jestem nową... Mirella Chylińska dziesiec lat mlodsza (1) rewelacja nie trzeba plastycznej chirurgi aby poczuc sie o kilka lat... PAULLETE i znów suuuper!!! (1) Pełen profesjonalizm Pani Agnieszki sprawił, że znów mam wspaniały kolor i... Magda Zadowolenie pewne (1) Znalazłem w internecie informację, że salon ma stronę internetową, a że... Roman jola - opinia (1) Polecam wszystkim Panią naprawdę Pani Lucynka jest rewelacyjna. Doradzi... jola Do Pani Iwony (1) Byłam w 2 salonie pani Iwony, na ulicy Grunwaldzkiej - dodam ze jestem stałą... Grażyna POLECAM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Bardzo dobra obsuga, ceny stosunkowo niskie.Kosmetyczka Katarzyna super!... Iwona