W pełni udana wizyta! (1) Pierwsza wizyta i jest...super!w moim przypadku: strzyżenie u p. Krzysztofa.... Gosia anetta - opinia (1) Wspaniałe miejsce, fantastyczna jakość usług za niewielkie pieniądze,... anetta warto (1) ten czlowiek ktory jest szefem jest niesamowitym fryzjerem wrecz... piotr
POLECAM (1) Z usług tego salonu korzystam od dawna i zawsze jestem zadowolona. Do tej... Monika Rewelacja!!!!!! (1) Godny polecenia salon. Obługa sympatyczna, miła i co najważniejsze fachowa!!!... Aśka Idealna fryzura (1) Moim zmartwieniem byla zawsze zbyt okragla buzia... Pan Grzegorz dobral mi... Anka mistrz nad mistarzami !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) odkąd otworzyli Galerię Bałtycką powierzam swoję włosy panu Adrianowi jest to... Karolina 7Księzyc 3 x na TAK (1) polecam szystkim niezdecydowanym uslugi w tym salonie Karina robi... Maja REWELACJA (1) bylam klientka Pana Piotra (pierwszy raz) a zdaje sie ze ten Pan zreszta od... iwona laska (1) ten salon zrobil zemnie najladniejsza dziewczyne swiata na sylwestra bylam u... dorota Profesjonalizm w każdym calu (1) Gratulacje - profesjonalizm od A do Z - pełna porada dot. włosów,... Kiki pasemka (1) serdecznie polecam salon fryzjerski BOGNA! Jest rewelacyjny,a pan Krzysztof... ania polecam P.Iza jest świetna !!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Witam ! Byłam u P.Izy parę dni temu na koloryzacji i jestem zachwycona z... B.zadowolona klientka Grażyna - opinia (1) Z czystym sumieniem mogę polecić ten salon! Przytulny, przestronny z uprzejmą... Grażyna sopocianka - opinia (1) Byłam. Bardzo sympatyczna Pani fryzjerka, z fryzury jestem zadowolona i będę... sopocianka wiele do zyczenia (1) wszystko jest ok,jednakze produkty na jakich pracoja fryzjerzy pozostawiaja... ania Polecam! (1) Nie lubię zmieniać fryzjerów, ciężko jest mi zaufać nowej osobie. Do zmiany... Monia Anna - opinia (1) Coś mnie podkusiło i zamiast do P., który strzyże bardzo dobrze umówiłam się... Anna czas to pieniądz-nie w alternative:) (1) Zacznę od tego,że byłam tam dość dawno temu, ale nikt nigdy wcześniej... karolcia Paynokcie (1) Jestem bardzo zadowolona! Przyjemny klimat, sympatyczne panie. Ala