zadowolona (1) Jestem z usługi,oraz obsługi zadowolona. ela POPROSTU REWELACJA! (1) wlosy mam ,,specjalnej,,troski(suche)zawsze obawiam sie wizyty u fryzjera no... Joanna Atmosfera do bani (1) Technika strzyżenia niestety chyba najlepsza jaką spotkałam (profesjonalne... Renata
polecam!!! (1) super obsluga,polecam klientka Magda - opinia (2) Wizyta w tym salonie to tylko strata czasu. Mnie osobiscie wystawili do lodu... Magda jedyny w swoim rodzaju 7Księżyc (1) jestem pod niemalym wrazeniem salonu obsluga przemila i fachowa, Panie... stala klientka tak sobie (1) kiedys bylo lepiej, teraz jak jest renoma leci sie na ilosc i na kase a... Ola Jutrzas - opinia (1) Fachowa i miła obsługa, pełen profesjonalizm. Jutrzas Ceny (1) Skoro interesuja Cie ceny to dlaczego nie zadzwonisz? Z tego co wiem farba na... Aniela Hmm... (1) jestem zasmucony ze w Poznaniu nie ma kto zadbac jak nalezy o moją... bachor Rewelacyjni!!! (1) byłam tam po raz pierwszy i napewno nie ostatni!! juz od początku mojej... Irena Najlepsza fryzjerka (1) Najlepszą fryzjerką w tym salonie fryzjersko-kosmetycznym jest pani Alicja .... teresa nie polecam (1) Pierwsze kilka razy bylam zadowolona, faktycznie Panie potrafia zadbac o... kamila NIe polecam (1) Panie nie licza sie ze zdaniem klienta, bylam dwa razy dwa razy bez... kamila REWELACJA!!! (1) Jestem klientką tego salonu na ul.Legionów i jestem wprost... Ania Niezgadzam sie z "Stała Klienta A." (1) Uważam, że Pani bardzo nie w porządku ocenia Tą Panią. Ponadto nie wiem, czy... Zadowolona Klientka M. Jestem bardzo zadowolony (1) Bardzo sympatyczny salon, miła i fachowa obsługa. Jeśli jesteś facetem i... ładnie ostrzyżony Dominika - opinia (1) Świetny salon, polecam Dominika Najlepszy fryzjer !!!!!!!!!! (1) Pierwszy raz bylam u Pani Lucynki i jestem zachwycona! Dobiera kolor i... SZUJKA Wioletta - opinia (1) Bardzo ładnie doczepione włoski, kolor ten sam co mój. Efekt jest... Wioletta