renata - opinia (1) Nie polecam Pani Edyty szczególnie jeśli ma się krótkie włosy. Z salonu... renata renata - opinia (1) Nie polecam Pani Edyty szczególnie jeśli ma się krótkie włosy. Z salonu... renata bravo (1) Trafilam do tego salonu z polecenia kolezanek z pracy ktore zawsze wychwalaly... iza
anetta - opinia (1) Rewelacyjny zakład polecam wszystkim anetta Wisionka - opinia (1) Pan Grzegorz jest mistrzem w tworzeniu piekna. Ufam mu bezgranicznie. By miec... Wisionka WSZYSTKO NA PLUS (1) PROFESJONE CIECIE FACHOWE PORADY NOWINKI ZE SWIATA "FRYZUR" REWELACYJNA... Agata Iwona - opinia (1) Jestem klientką Pani Lucyny od niedawna i jestem bardzo z tego zadowolona. Na... Iwona NIE POLECAM (1) byłam w tym salonie kilka razy zawsze zachwycona bo moją fryzjerką była... zuzanna rewelacjaaaa (1) jestem bardzo zadowolonaaa !! i polecam!!! Asiunia :) ZMIENIONY ADRES (1) pracownia razem z sylwiami zostal przeniesiony na batorego 43 :) gdyby ktos... jedna z sylwek :) Dla mnie bomba! (1) Wyszłam z salonu zrelaksowana, następnego dla wszyscy byli zachwyceni... Gattino POLECAM !!!! (1) Bardzo miły i profesjonalny zespół pracowników!!! Polecam zabiegi... TINA Idz do fryzjera, a zrelaksujesz się cała. (1) Bardzo miła atmosfera, wspaniała obsługa, niepowtarzalny klimat. Polecam... Grażyna pani lucynooo :) (1) WITAM WSZYTKICH,UCZĘSZCZM DO PANI LUCYNY OD 11 LAT I JESTEM BARDZO ZADOWOLONY... MARILKA Prawie.... (2) Korzystałem z usług tego salonu.Wycinałem sobie wzorki na skroniach, powiem... Darek wielki pozytyw (1) jestem klientka od sierpnia i co miesiac jestem zadowolona - tak akurat... Agnieszka SPRAWDZONE, POLECAM!!! (1) Jestem stałą klientką od ponad roku. Najczęściej korzystam z usług... Agata z Cisowej naprawde EFFEKT w EFFECT"E (1) Pełen profesjonalizm obu siustr:)jeszcze się nie spotkałam,że dwie siostry... ~~~Betii~~ Świetny zakład - polecam! (1) Profesjonalna obsługa, dobre kosmetyki. Korzystam z ich usług od ok. 10 lat i... Gosia Pełny profesjonalizm (1) Najlepszy salon fryzjerski w jakim bylam. Obsługa profesjonalna. Czysto,... Katarzyna