Super Studio + Fantastyczna Atmosfera (1) Uwielbiam Studio P.Szymona ! Zawsze wychodzę zadowolana :-) z super fryzurą... friika Bardzo mila, atrakcyjna pani o imieniu Sylwia (1) Ekstra, ze otworzyliscie taki ekskluzywny salon!! Gratuluje atmosfery i... Ewa from Bomi bardzo zadowolona (1) polecam goraco, rewelacyjne wlosy, rewelacyjne podejscie do klientek. Mala
OD Agnieszki Radziszewskiej (1) Od 27031 lipca miałam przerwę urlopową co zaznaczyłam na mojej stronie... Agnieszka Radziszewska Sylwunia super fryzjerka i nie tylko !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) Sylwka-aparycja-wdzięk-sprawność-subteln spryt-umiejętność... Kacper Sylwka zaje-fajna LASECZKA i fryzjerka (1) Jestem klientką Sylwki sorry p. Sylwki ona jest cudowna z moimi włosami... Ewka Mój ulubiony salon :) (1) Kilka tygodni temu ja i moja siostra byłyśmy u pani Anety na czesaniu...Po... Madzia Profesionalna i bardzo miła obsługa! (1) Salon oferuje usługi fryzjerskie i kosmetyczne na bardzo wysokim poziomie.... Agnieszka Halina - opinia (1) Nic dodać nic ująć - po prostu wszystko jak należy i tak powinno być w... Halina Dziękuję! (1) Byłam tam po raz pierwszy i napewno nie ostatni!Ceny są dosyć wysokie,ale... Aga Deja Vu - polecam. (1) Piękny salon, w pięknym miejscu. Przesympatyczna, profesjonalna obsługa i... ZS PAN ADRIAN TO NAPRAWDĘ TALENT W SWOJEJ DZIEDZINIE (1) Pozdrawiam Pana Adriana i chce powiedzieć , że ten chłopak ma nieprzeciętny... EWELINA Rewelacja (1) Kolejny raz odwiedziłam salon i musze powiedzieć, że nowa, odmłodzona... bela SUPER (1) Witam, Poraz piewrszy odwiedziłam ten przepiękny salon i naprawde nie żałuję... Sabina To Pablo;) (1) Ten wyższy to Paweł lub Pablo, bo też tak o nim mówią. Przemiły i przystojny... Mońcia SUPER (1) Bardzo lubię ekperymentować ze swoimi włosami, wizyta w pracowni... anita tu wiedza fryzjerska tworzy markę (1) Jestem stałą klientką Pani Renaty i a moja mama choć w wieku 69 lat właśnie... Ania i Halina tragedia (1) bylam wczoraj u fryzjera w tym cudownym salonie. okropnosc, panienka M.... anka Polecam Pana Pawła (1) Ma głowę pełną pomysłów i propozycji na dobrą fryzurę. Moja nowa grzywka... Kasia mile zaskoczenie (1) ...tak naprawde gdyby nie moj znajomy nie wiedzialabym o istnieniu tego... baja