Pani Anita - polecam (1) Za pierwszym razem trafiłem w ręce fryzjerki, która poszła na łatwiznę -... Grzesiek fell like in heaven (1) podczas mojej pierwszej wizyty w salonie heaven beauty faktycznie poczułem... mr boombastic Uleczka - opinia (1) Pani Lucyna potrafi dobrać fryzurę odpowiednią do urody i charakteru osoby.... Uleczka
Agata - opinia (1) Bardzo fajny salonik, miła obsługa, przyjemny klimat. Gorąco polecam! Agata miodzio (1) Moja przyjaciółka po wielu latach z długimi włosami postanowiła je ściąć, co... goat Polecam (1) zdecydowanie polecam! Małgosia Rewelacja (1) Trafiłam tam poprzez koleżanki z pracy - spora część firmy chodzi tam do... cyklopeja Ewa - opinia (1) Profesjonalizm, wspaniała atmosfera-nic dodać nic ująć-po prostu rewelacja! Ewa same +syy (1) Jestem klientem tego salonu od lat poniewaz za kazdym razem gdy tam jestem... pan Maciej REWELACYJNY SALON - pOLECAM WSZYSTKIM CHCACYM SIE ZRELAKSOWAC PANIOM (1) BYLAM KILKA DNI TEMU W SALONIE 7KSIEZYC - ATMOSFERA PRZEMILA, OD SAMEGO... BARDZO ZADOWOLONA KLIENTKA monika - opinia (1) specjalne wyroznienie za cierpliwe i serdeczne podejscie do "trudnych"... monika Gorąco polecam (1) Rewelacyjne miejsce, paznokcie super. Polecam wszystkim ew POLECAM (1) Paweł ma głowe pełną pomysłów, świetnie doradza no i zna sie na rzeczy.... azmii.digart.pl Yes!Yes!Yes! (1) bardzo fajny lokal,miła obsługa,ja trafiłam w ręce pani Asi,bez zbędnych... Emilka masakra (1) ja tez czekalam bardzo dlugo pomimo umowinionej godziny ...kiedys jak byli... klientka Polecam (1) klimatyczny,przemiły, mały salon ze świetną,uroczą obsługą.A przede wszystkim... Miśka Nieporozumienie (1) Niestety nie zgadzam się absolutnie z opinia poprzedniczek w kwestii cięcia i... Oburzona Najlepszy Salon W Trojmieście (1) Obsługa w salonie rewelacyjna,wszystko na wysokim poziomie. Gwarantowana... Ada Tego trzeba było :) (1) Pierwsze co to gratulacje dla Pani Alicji za umiejetności i super salon.... Mateusz Marta - opinia (1) Jestem stałą klientką pani Kasi, jestem zawsze zadowolona z rezultatu.Sam... Marta