już nie chodzę do innego fryzjera (1) Pani Kasia jest moją stałą fryzjerką. Odkąd uratowała mi fryzurę po... neania ? (1) byłam u pana, ale nie wiem u którego ;) u wyższego: to paweł czy adrian???... jolka Polecam! (1) Strzyge sie tam od 2 lat i jestem bardzo zadowolona. Na poczatku strzygl... Nina
SKANDAL I ŻENADA!!!!!! (1) Gorąco ODRADZAM wizytę w tym salonie. Chamska obsługa i jawna ignorancja... Anna Dorocińska mayday - opinia (1) Salon ogólnie wygląda bardzo żle!! Korzystałem z usłu działu męskiego i tak... mayday Polecam (1) Chodzę do "Bogny" już ok 2 lata i gorąco polecam. Może nie jest najtaniej,... Aga karola - opinia (1) zakład jak zakład. Najbardziej wkurzające jest to ze gdy siedze na fotelu i... karola Natalia - opinia (1) Poleca-chyba wystarczy!!!Korzystam od 2lat i nie wyszlam jeszcze z tego... Natalia Bardzo dobry salon (1) Pierwszy raz skorzystałam z usług tego salonu i jestem bardzo zadowolona.... Gosia SZCZERZE POLECAM (1) Jestem bardzo zadowolona z obsługi:) Bardzo profesjonalne podejście do... Asia po latch traum i rozczarowan wreszcie bardzo dobry salon! (1) Polecam pania Agnieszke, potrafi sie konsultowac, konfrontowac, jest mila,... kat luksus, na który każdy może sobie pozwolić (1) Deja Vu to salon warty polecenia. Urządzony w nowoczesnym stylu, kosmetyki i... ANIA Polecam! (1) Dawno nie korzystałem z usług Avangardy, ale to się zmieni! :) Obsługa... rafał fryzjer- tak, poznokcie-tak, KOSMETYKA- NIGDY!!!! (1) Korzystałam z usług fryzjerek, wszystko ok, miło, uprzejmie, włoski dobrze... Xenia Jest wspaniały! (1) Serdecznie polecam wszystkim salon fryzerski w Sopocie DEJA VU .... Andrzej Monika - opinia (1) Bardzo ładne włoski a Pani Agnieszka bardzo sympatyczna:) Pozdrawiam Monika PRZYLĄDEK RADOŚCI (1) Cieszę się, że znalazłam miejsce, w którym jakość usług odpowiada... Eliza ZAWSZE PEŁEN PROFESJONALIZM!! (1) Taka dewizja chyba towarzyszy im od zawsze. Oni są boscy w tym co robią i... Drugi Dzuki :-) SUPER SALON (1) ŚWIETNY SALON JAKIEGO W SOPOCIE BRAKOWAŁO, PRZECIEŻ TO KURORT, A OGÓLNIE DO... FIONA Podziękowania (1) Serdeczne pozdrowienia dla Pani Anity. Jest najlepszym fachowcem w... neve